Kick down

Hej Hopp!
 
Sa hade vi kickdown i fredag och det var awesome !! Jag blev lag rosa och kvallen borjade lugnt pa el sombrero med mat och dricka sen gick det utfor till flicks och vidare till latinobaren... Hela ganget var doda dagen efter men vi mottes i villan for frukost kl 10 och vi hade sovit 3 timmar och sedan en promenad till vattenparken och dar spendera vi dagen det var en bra avslutning for hela team fue.... Vad har hant dagarna efter jo mkt jobb och fetande ingen traning har inte maste minst gatt upp 5 kilo (transfer kjolen sitter taitare an nagonsin) Har tankt att ta tag i de problemet pa kreta,,, nu njuter vi bara av sista tiden har pa fue bara 6 dagar kvar nu, kannns som om de kom sa fort och lite overkligt sa snart lamnar ja min kara roomie som ja bott med i 5 manader de kommer bli tomt :/ men men sa ar livet i guide livet!
 
Some people come into my life and quickly go,
some stay for a while, and leave footprints in my heart !
 
det ar citatet for veckan men detta ar lizzies citat " Karlek till alla" och blaser i handerna, kommer sakna hennes galenskaper.... En annan galenskap som hande med henne for nagon vecka sen var att hon skulle ringa till ett hotell och presenterar henne som apollo lizzie, de blir helt tyst i luren och mannen pa andra sidan luren borjar skratta och sager ursakta det han trodde hon sa var hej det ar lizzie kukarnas guide, alltsa pa spanska snacka om fail men as roligt ;)
 
Vad hander resten av veckan jo avslutnings middag, hejda fest och ledig lordag & sondag kommer bli en awesome avslutning pa denna sasongen  :)
ha de bast puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0