Längtar till helgen ;-)

God afton, ligger i sängen och halv sover. Dagen idag har varit bra jobb på stuen mellan 10-15 sedan hem och äta mat och två timmars fantastisk powernap på soffan. Lite kaffe på det sedan träning med chriss,det var helt fullt på gymmet vi fick lite damp och körde andra maskiner då killarna till biffar tog upp hela området med fri vikter. Blev armar bl.a. Pull ups armhävningar och annat smått o gott. I morgon börjar jag 15 och kör till 23. På förmiddagen blir det klart gymmet och cardio står på schemat kanske lite intervaller oxå. Nu ska jag sova natti natti 
En bild från när Linn var på besök :-)

Fantastisk weekend ;-)

Hej, har haft en underbar helg även fast jag har varit all alone då Christine åkte hem till molde. fredagen började med jobb 8-15 sedan hem och träna direkt det blev leg day och en tidig kväll då jag skulle upp tidigt lördag. På lördagen jobbade jag 9-17 och när jag kom hem skifta jag direkt till tränings kläder och mot gymmet. Det blev armar och rygg och fantastiskt lugnt på gymmet vill alltid träna lördag kvällar!! Idag blev det att sova ut vaknade runt 11, tog en långpromenad i vårsolen innan frullen. Sedan runt 3 begav jag mig till gymmet igen det blev ordentligt med ben pump och Pullups och mage. Nu sitter jag och äter lunch och funderar på att laga kladdkaka men vi får se 😃 i veckan blir det jobb måndag till onsdag och torsdag morgon blir det Sverige, tjohooo can't Wait :-)Denna har jag monterat, haha riktigt stolt och bra blev det ;-)


Fri i morgon ;-)

Hej hopp!! Dagarna rullar på, hade egentligen bara två pass inbokat på jobbet denna veckan men slutar nu med att jag är ledig i morgon och på söndag, flacks ;-) så jobb hela vecka på mig :-)

Idag kom Linn på besök och stannar till fredag, i morgon ska vi till skattegrejen för Linn ska skaffa D nummer. Det är fantastiskt att ha henne här, sooo happy ;-) 
Ny uniform och tröttis på jobbis, egopic ;-)
Fick hoppa in extra idag, haaaapppyyy ;-)

Hej hopp!! Ligger nu i sängen efter ett pass på bokhyllor avdelningen. Skulle egentligen varit ledig idag men fick hoppa in extra vid sjukadom. Blev jobb 13-21 och klart jag inte tackar nej till det ;-) mitt huvud är fullt kan man säga drömmer om bokhyllor och skrivbord, tar ett tag innan man kommer in i det.. Men skönt när allt sitter, i morgon blir det jobb på kontorsdelen 10-18 det blir ännu mer att printa in i huvdet. Nu dax o Nanna uppe med tuppen i morgon 07:30 Ringer klockan tjohooo
Jobb och träning

Hej hopp! Sorry för dålig uppdatering men inte haft någon lust att uppdatera.. 
Det har hänt mycket, har fått extra jobb på Ikea. Där ska jag jobba på kontorsdelen, hade min första dag i torsdag och det var fullrulle från början. Var helt död efter den dagen och så jobbade jag igår oxå. Huvudet är full smackat med information det är verkligen sjukt mycket man ska veta, bland annat om hela varuhuset och jag vet ju inte själv vart jag är liksom. Det löser med tiden, har även upplärning i morgon 8-16 och tisdag 15-23. Ska ev börja inne på stue avdelningen oxå men det får vi se i morgon ;-) 

Igår blev det en liten utgång i Oslo, det blev ganska lugnt. Vi har bara chillat idag och vi tog en promenad på ca en timma det var fint väder och solen sken. Kanske våren är på väg ;-) 

Ny uniform ;-)
Lördags morgon.
Word
RSS 2.0