Word of the day
Veckan med jobb, träning och mys

God kväll, nu ligger jag nerbäddad i soffan och är sjuk igen. Mitt immunförsvar är helt kast och vet inte vad jag ska göra för att inte bli sjuk. Detta suger!!

I fredags blev de att Sadegh o jag tränade tillsammans sen på kvällen drog han till kyrkan o jag fick lite alone time. Efter några timmar mötte jag upp han o hans kompis o vi hängde på hans kompis jobb ett tag innan vi drog hem till Sadegh. På lördagen och söndag jobbade jag på Christiania och det var fantastiskt kul och Gud som jag saknat de stället! 


På söndagen åkte jag till Sadegh på kvällen och på måndag morgon var både jag o Sadegh lediga de blev träning på morgonen på elixia colosseum som är bla Oslos största träning center med fotbollsbanan osv. Det var fantastiskt kul men senare på dagen så fick jag feber och väldigt ont i huvudet så låg i sängen mesta dels av dagen.
Idag gick jag på jobb men mådde fortfarande dåligt så har bestämt mig för att vara hemma i morgon så jag blir frisk någon gång.

Fitness o Sandefjord

Hej igen, dålig uppdatering men nu tänkte jag berätta lite om förra helgen. Det blev en roadtrip til Sandefjord med Lizzie o Christine för att se på Sadegh när han skulle tävla i mens fysisk. (Fitness tävling) först blev det att kolla på bikinifitness i allt för många timmar sen äntligen runt 17 tiden fick han gå upp på scenen. Han kom vidare till semifinal och de var väldigt bra för första gången.
Efter tävligen så åkte vi till första kebab stället och han fick smälla i sig det. Vi drog tillbaka till Oslo och åt massa godis o kakor o allt. På söndagen så tog vi de lugnt mötte upp en av hans kompisar och gick och spelade biljard och bowling. Det var väldigt kul o hitta på något mer än bara träning.

De var väldigt länge sen jag o Sadegh tränade tillsammans men denna veckan blev de både måndagen o onsdagen då han sov hos mig. Blir även träning imorgon tillsammans då båda är lediga, det ska bli fantastiskt 😊 nä nu ska jag hjälpa han med mat preppen. En vecka kvar till Oslo grandprix, sen hoppas jag allt blir som normalt. Natta 

Time flyes

Så tiden flyger och här har de varit fullt upp, detta inlägget blir lite snabbt om förra helgen som jag spenderade i Stockholm med Lizzie och Christine. Vi åkte fredagsmorgon och bodde på Clarion hotel amaranten mitt i Stockholm. På fredagen så drog vi o shoppade på Victoria sectret o sephora på kvällen blev de att möta upp en gamal kollega från Apollo över en drink sen drog vi vidare o festade natten lång. Det var fantastikt kul även om vi hittade ett ställe för 18 åringar så har vi alltid kul tillsammans. På lördagen var vi hangover o började fixa oss tidigt för konserten Romeo santos. Det blev o möta upp en kollega på Clarion hotel sign för en drink sedan drog vi alla tillsammans till konserter och de finns  inte ord för hur bra han var. Faaaantastikt. 


RSS 2.0