Saknar!!

Hej igen!! Sjukt att ja sitter här på jobbet igen känns som om de var nyss ja fått veta att ja skulle åka iväg och nu är det över. Det är sjukt tomt och saknar dom man hängde med. Att vakna upp med 3 brudar som yrar runt och duschar och sminkar sig. Vi har delat många skratt och känns galet att man inte kommer träffa vissa människor igen. Nä inget Depp nu ska bara se framåt, känns lite skrämmande att en månad kommer gå sjukt fort oxå :(

P-maten idag hemma gjord kebab, känslan av att ja inte ens lämnat turkland...


Back in Sweden!

God morgon på er !!

Landa i Sverige vid ett igår och hemma i linkan vid 6 tiden. Syrran hämta mig vid stationen och följde med upp och snacka lite skit o kollade på när jag packade upp, mysssigt ;) Sen kom Sandra med en flaska vin, men de blev inget för mig hade ju deckat direkt om ja skulle druckit efter som ja var helt slut.

Sista dagen i Alanya var full med fjärillar i magen och fest. Det började med att vi hade insprationsmötes examen 09,25 alla var jätte nervösa men det gick super bra vi fick ett C så super nöjd :) Sen tog vi bussen till Alanya centrum och försökte hitta lite o shoppa men får damp när turkarna är så jävla på. Hittade ingenting till mig själv men blev lite present köp. Vi satte oss vi ett kebab hak, var ju bara tvungen att testa "riktig" kebab :) sen tillbaka till hotellet och hade utvecklingssamtal 15,45.
Och hon började med att säga att ja passar perfekt för jobbet men att ja varit väldigt tillbaka dragen vilket ja blir i en stor grupp, men när man väl har på sig jobbuniformen så blir det helt annat.
Jag kommer få svar inom två veckor vart ja hamna i världen och vilket datum ja åker. Så jävla spännande. Flyger typ på moln.

Nu ska ja hoppa i duschen sen se om de finns ngt ätbart i kylskåpet, Ska nog till stan och träffa sötis Ida.

Bjuder på lite bilder från dessa 10 dagar
 







Blir jobb vid 14,30 inte så pepp än, tycker sängen lockar mer men så äre ;)


Hej Sverige !!

Hello, sitter på tåget från Arlanda hann inte blogga igår så blir en ordentlig uppdatering senare ikväll. Nu sova lite, de har man inte fått för mkt av ;) hej så länge !!


Dag 8, Alanya

Hej på er igen ;)

Ännu en dag avslutad och sista lektionen hade vi i fm, hela eftermiddan har vi övat på insprations talet. Det känns super bra har as skön och härlig grupp och man känner verkligen att alla står bakom en :) så känner mig super taggad !
Vi hann även sitta i solen medans vi öva, och självklart har ja fått fullt med solutslag på bröstet och framsida ben o armar, så imorn blir de att sola ryggen :) De måste vara något med solen i turkiet eftersom ja fick det förra gången ja var här, skumt !

Blir o däcka snart, ändå en ganska slapp dag imorn och skönt att vi har examen vid halv 10 sen tror jag de blir en tripp till Alanya, sola och sen personligt samtal vid 15.45 underbart. Snart är ja tillbaka till sverige känns sjukt att de har gått så fort tiden men ändå sakta. Det känns verkligen som om man kännt männsikorna på kursen hur länge som helst..


Mina härliga examens kamrater ;)


Dag 6 & 7, Alanya

Hej på er!

Orkade verkligen inte blogga igår var helt död och idag är det värre än någonsin. Allt är jätte roligt men så mkt information på så kort tid, de tar kol på en, man vet att man lever iaf ;)

Har fått betygen i första examen och fick ett D så det känns underbart att bli godkänt på den första examen iaf. Vi sitter och pluggar på den andra och sista examen nu det är ett insprationsmöte på 20 min vi är en grupp på 4 och hoppas att de går bra det med.
Vi har sista lektionen imorn på fm sen blir det plugg plugg och plugg kanske lite sol för hela slanten ;)
Lite smått panik för examen bara.
nähä måste sova nu, fattar knappt vad ja skriver.

Ha de bäst Tuuudels


Dag 5, Alanya

Halloo !

Dagen idag har varit den skönaste och chillaste dagen på hela resan. Vi började kl 9 med personlig sälj, super roligt men svårt efter lunch hade vi "studietid"  alltså ligga vid poolen i några timmar de var de bästa på hela vistelsen ;)
Vi åkte även en sväng till Alanya och käkade där skönt att komma ifrån hotellet en stund pga allt som hände igår, känns helt sjukt och overkligt...

Imorgon blir det en fullspäckad dag sova nu och upp en timma tidigare imorn eftersom man måste ställa om klockan, suck

Puss och kram skumbanan


Dag 4, Alanya

Hej!

Nu sitter vi på balkongen ett gäng och tar en drink. tycker vi är värda det efter denna dag :)
Dagen har varit mkt nervös och lärande, Började dagen med en lektion om apollos historia men väldigt svårt att koncentrera sig när man har en examen efter lunch. Så var lite frånvarande, efter lunch blev de panik plugg och kändes som om man skulle göra bort sig. Men när man väl satt där i bussen var det en skön känsla, nervöst och pirr i magen men slutförde uppgifter och de känns kjempe bra. Betygen får vi i veckan förhoppningsvis, så länge de inte är ett F så är jag glad :)

Nu återgå till att vara social, imorn blir de en skön dag bara lektion på fm till lunch sen "studiedag" alltså tid i solen för solning wihooooo, just det vi tog en pw idag på en timma riktigt gött ;)

hörs imorn hej hopp :)


Dag 3, Alanya!

Hej Hopp!

Ännu en spännande dag är förbi, de har varit 25 grader idag men icke någon tid att sola. Plugg plugg :)
Ska snart hoppa i sängen efter en tuff och intensiv dag.
Vi har gått igenom reseledarens vardag som var hur kul som helst, kul att veta vad man förväntas göra när man kommer ut och även se hur ett typiskt schema kan se ut !
Den andra halvan av dagen spendera vi med gästhantering, hur man ska bemöta gästen vad som händer vid olycker vem man ska kontakta osv, jäkligt intressant.

Imorgon är det dagen med de stora D, Examen i transfer! Helt sjukt nervös ni kan ju hålla tummarna för mig mellan 14-16 imorn att allt går vägen och man inte får en "Blackout"

Det sjukaste är att ja när sitter och skriver tänker ja på Norska och Danska ord, Vem vet när ja kommer hem kanske det blir som dansk talande.. haha skämtosido riktigt lärorikt att ha lektioner på danska och norsk, de kommer man ha mkt användning av i framtiden..

Nu blir de sängen och imorgonkväll förhoppningsvis gymmet om allt går vägen :)

Pusss & Kraaaam


Dag 2, Alanya

Helllooo :)


Allt är helt underbart roligt här och riktigt lärorikt, vi har redan hunnit med redovisningar, rollspel och mkt mer! 
Sitter nu här med plugg över öronen, vi har första examen på fredag em.
Då ska vi Hålla ett Arrival/ Depature tal på 5 min i buss som riktiga reseledare utan några hjälpmedel.
Det blir riktigt tufft, sitter nu och försöker skriva ihop det men känns som om hjärnan har gått och lagt sig.
Vi har haft en lång dag plugg 09-19 först hade vi Värdskap på fm och sedan transfer på em.
Vi har ingen tid till att sola förutom på lunchen en timma :/ hoppas man får ngn tid längre fram..
Gymmet har ingen heller besökt. Men Ellen och jag ska ta en morgon pw 07,05 imorn hurt hurt.

Nähä har ingen mer tid att spilla här, återgå till plugget !!

Ciaoooo


bilder





Försöker lägga upp bilder vilket tar 20 år och de är inte ngn underdrift, de är iaf en bild från balkongen på hotellet :)

Dag 1, Alanya

Hej!

Har precis kommit ut ur duschen och sitter & chillar med mina härliga rumskamrater :)
Flyg resan gick super bra men dock segt med bussen från Antalya som tog 2 och en halv timma, vi var framme vid ett blev bara sängen direkt.
 Vi bor på gold city hotel hur fräscht och lyxigt som helst, vi bor i fyrrumslägenhet var av 3 sov rum. Jag hamnade med 3 super härliga brudar, Vanessa, Angelica och Lissie.

Idag blev de uppstigning vid 9 för vi började kl 10, det blev presentation av lärarna och vi blev indelade i grupper och där fick vi  presentera oss och berätta om oss själva. Vi fick även uppgifter och ta reda på info om hotellet och sedan göra en sång och dans som vi uppträdde innan middagen. 

Det har varit en super lång dag så nu blir det sängen upp vid 8 imorn 

Försöker ladda upp bilder men funkar inte med sega internet gör ett nytt försök imorn!
Natti natti

 


Sista inlägget från Sverige!

Sitter nu på tåget på väg mot Arlanda, fullt med fjärilar i magen. Ganska skönt att de tar 2 och en halv timma för då hinner ja plugga. Ska möta upp några innan vi checkar in som va på samma intervju dag som mig, de känns bra så man inte står där själv helt lost. Planet går vid 14, vi är i Istanbul kl 18 sen vänta två timmar tills planet till antalya går de tar bara en timma. De kommer bli en lång dag men taggad till tusen. De kommer verkligen bli 10 spännande dagar. Nästa uppdate blir i alanya, ha det bäst !! <3 tuuudels


.......


You gotta...

..Act like a woman
and think like a men !

 


Hurt hurt

Hej!

Sitter nu och äter frulle, har varit ute och gått en timmas pw med Ida, wonderful!
Igår spendera jag en hel dag med Sandra och vi avsluta våran dag med ett box pass på gymmet.
Sen blev det även lite glass och mys framför bb.

Börjar jobbet vid 4, innan dess ska ja plugga och de är kaos i mitt huvud. Alldeles för mkt att ta in, men men . Bara 5 dar kvar nu, paaanik!  Måste ju börja kolla vad ja ska ha med mig oxå inte alls tänkt på att packa än. Tur att ja är ledig lör+ sön så ja kan ta tag i det då ;)



Underbart skön låt, en som går varm just nu hos mig!


Veckans träningsschema

Har kollat på Actics hemsida med pass för veckan som kommer, och har planerat in följande:

Måndag: Löpning + Styrka
Tisdag: Box
Onsdag: PW/ Löpning
Torsdag: Bodypump
Fredag: Spinning
Lördag: ?

Känns som om detta kommer bli den bästa veckan på länge, as taggad och hoppas att det inte blir några ändringar :) Sandra ska följa med på box på tisdag, ska försöka dra med henne på de andra oxå ;)



Önskar er en fortsatt underbar söndags kväll ♥


One week to go...

Hej!

Vaknade idag kl 9 av mig själv, wtf tror ja börjar bli en pensionär som inte kan sova på morgon längre! Äsch kanske bättre det upp och ta tag i dagen ist. Åkte och kollade på fotbollsmatch med Ida såg typ en halv timma men det var trevligt. Sen vidare till Ida för chilla framför keeping up with the kardashiens. Och nu sitter jag på jobbet, dör av uttråkning.!! Bara 8 timmar kvar, gaaaah ! 

Just det bara en vecka kvar tills jag befinner mig i Turkiet, Hoppas på fint väder! Såg att de var 20 grader och sol, kan ju hoppas på att de håller i sig så man får uppleva våren/ försommar :)
Nähä om man ska plugga lite medans man inte har ngt att göra, finskan döööödar mig! haha

Ciaoooooo ;)


Oooh Happy day :)

God morgon!

Lite dålig update på sistone.
Igår kväll körde ja kvällen på oxen, blev en händelserik kväll minst sagt. Det var en östgöta fest i restaurangen med fullt drag och glada människor! Sos larm ringde och sa att de har gått ett överfalls larm och i samma sekund kommer de två polis bilar med blå ljus och 3 väktar bilar. Snacka om att man blev ställd, haha, Men roligt med lite action! 

Inte långt kvar nu, har varit duktig denna veckan och pluggat :) har även fått en studiemanual skickad och 5 sidor med svenska, norka, danska o finska ord. wft?? hur ska ja hinna lära mig ett helt nytt språk på en vecka (finska)
Aja det löser sig!
Ikväll blir hem till föräldrarna med middag och mys.




tjohej

Hallllaw ;)

Blev inget spinning pass idag skiten var inställd, men Sandra och ja körde på lite själva. Blev även löpning på bandet, hurt hurt. Efter det satte vi oss på Espresso house med varsin chai latte och snacka lite skit.
Kvällen avslutades med underbara Sarah med hemmagjorda biffar och potatis, mums

Snart blir de att kolla på TBBT bästa programmet ever :)




Onsdag!

Varför kan inte livet vara en dans på rosor?
De hade ju varit mkt enklare om det vore så.

Ska dra till gymmet och möta upp Sandra om en timma det blir spinning, är as taggad.
Skönt att solen har hittat fram, man blir ju genast piggare och får mer energi, hoppas värmen kommer snart med :)



nothing can hold me down

Helloo!!

Ny dag nya möjligheter ;)
Ledig idag riktigt sweet, men vaknade ändå kl 9 helt utvilad, underbart. Det blev en PW innan frullen och sen gymmet ben och rumpa. Sitter just nu och käkar lunch, ska städa rent hela lägenheten snart. Och ikväll kommer Irina förbi det blir filmmys.

Only 13 days to go, måste fan börja plugga på skiten också svårt att komma igång. Man hittar alltid något roligare att göra men denna veckan måste jag !



I Miss the days when life was simple


Snart så

Hej!

Snart är det helg bara en dag kvar, så skönt de ska bli att vara ledig. Sitter och funderar på om man ska köra en spinning pass på lördag morgon. Lite galen kanske men vi får se, är as taggad för de nu iaf.

Inte mkt planer för helgen, kan bara vara skönt o ta en chill helg. Det behövs efter denna mördar veckan.

Hm bara 18 dagar kvar tills man befinner sig i tuuurkland, känns helt sjukt.




 




RSS 2.0