Norway molde


Rest in peace My baby <3


Ändrade planer och jobb 6 dagar ;-)

God kväll! Igår blev jag inringd på jobb, så blev jobb 12-19 så blev inget hänga med Carro! Efter jobbet var jag helt död så blev ingen träning för mig. Idag har jag jobbat 9-16 efter jobbet blev det käk och en powernap sedan gick jag och Christine till gymmet vid 21 och det var nästan tomt, fantastiskt! Vi körde över kropp bl.a. Biceps, triseps, Pullups.
I morgon jobbar jag 15-23 så på förmiddagen blir det träning, ben o rumpa! Har även en Skypedate med Ida, det ser jag fram emot. Nu ska jag hoppa i sängen och kolla lite på keep up With the kardashiens :-)
Back to reality

God kväll, eller god natt. Ligger i sängen och precis kommit hem efter jobb 15-23. Så nu är jag tillbaka i hamster hjulet igen, äta, träna och jobba ;-)

Haft en riktigt bra helg, fredagen spenderades en timma med Hulya (snabbfika) kvällen med bästa Ida blev pizza för min del och bara massa skitsnack. Sedan var jag hos mammi och pappi hela lördagen och släkten kom för att fira pappas födelsedag. Det var en trevlig dag med mycket mat och gott, så det känns som om man lagt på sig några kilon under helgen. Söndagen gick snabbt blev en visit på Ikea, och stor skillnad från den jag jobbar på som är ca 3 gånger så stor. Vid två tiden gick tåget och jag var väl hemma runt halv tolv då det blev en och en halv timmas försening. 

Nu ska jag sova, helt död! Ledig i morgon så ska jag ev tröffa Carro och se på hennes lägenhet, exiteded ;-) sedan blir det klart träning när Christine är färdig på jobb. Natti natti 
Fick besök av Kamprad igår

Hej hopp!! Nu sitter jag hos syrran chillar framför svensk tv, gick upp sjukt tidigt idag 05:30 tåget gick 07;30 och suttit på tåget i 6 timmar men det gick relativt snabbt. När jag kom fram hämtade syrran mig och vi drog och hämtade mitt körkort, nu kan jag äntligen köra lagligt igen ;-) sedan åkte vi hem och mammi kom på besök och fikade med oss, mysigt ;-) efter det så gjorde vi tacos och jag avslutade kvällen med en café latte med söta Patricia. Känns skönt att vara hemma ett tag. I morgon blir det hänga med Ida och sedan åka till mina päron, haaaapppyyy! 

Igår var det en märklig dag, eller vad man ska säga... Vi hade stor besök på jobbet av grundaren till Ikea, tog i hand med Ingvar Kamprad, stooooort! Dessvärre så fick jag inget kort taget med honom, men en söt liten gubbe var han !! 

RSS 2.0