Holdin on and letting go


Måndagsmys med bästa

Lämnade precis av Sandra vid bussen, Vi har lagat mat och kollat på film. Det blev kött & rotfruktsgratäng,
PÅ EN MÅNDAG?!? hahah
Vi kollade på filmen "Whats your number" den var bra men slutar som alla andra filmer, inget nytt men värd att se om man gillar drama & romatik.
Annars har jag inte gjort mycket idag, bara slappat och vilat upp mig för den hårda jobb veckan som kommer med delade pass.



Tuuudels <3


I Wish

Where we go I don't care no.

It's right now and we're right here.

Under the streetlights, standing face to face.

I'm loosing sense of time and space.

Don't want to move why can't I stay cause the chemistry is of he chain.

I'm looked in a box only you and me.

Wish I could throw away the key.


Uppe med tuppen :)

Hej på er alla glada! Är uppe med tuppen, dock inte frivilligt. Hade gärna stannat kvar i sängen men icke, någon måste ju jobbet. Riktigt skönt att inte vakna upp bakis, antar att det är många som festa igår eftersom de var lönehelg. Känns som om jag kommit ifrån festande och kanske vuxit upp lite?! alltid är det samma skit ute, så skippar nog det.

Efter jobbet blir det att dra sig till syrran för att fira med släkten att hon fyllt år. Sen gymmet för att köra ben och rumpa,tänkte klämma in en pw med Ida också. Kanske avslutar kvällen med filmmys, vem vet ?

 Önskar er en riktigt slapp och trevlig Söndag!
 Tuudels


Hel dag med syrran

Hej på er ;) igår spendera jag hela dagen med kära syster. Först var vi i simhallen gymmade och simmade. Gud vad sunkigt medley gymmet är mot actic lite bortskämd. Sen blev det simning och lite bubbel & bastu riktigt skööönt. Vidare till Mantorp och föräldrarna där vi lagade mat ihop och myste med katterna. Riktigt fredagsmys där ;)

Nu är det wöörk på oxen som gäller till 23 ;) tuuudels


......

Where we go I don't care no.
It's right now and we're right here.
Under the streetlights, standing face to face.
I'm loosing sense of time and space.
Don't want to move why can't I stay cause the chemistry is of he chain.
I'm looked in a box only you and me.
Wish I could throw away the key.

I've asked about you and they've told me things

but my mind didn't change

I still feel the same.


Bjuder på denna.......

...underbara låt, en av många få som man aldrig tröttnar på

Gammal vs Vinterdepression?

Börjar man bli gammal eller är det bara vinterdepression ? Trött 24/7, somnar på soffan efter jobbet som en oldie. Har inte orka träna på hela veckan kan i och för sig bero lite på min handikapp till fot att inte fungera ordetligt. Får ta tag i träningen nästa vecka igen, har verkligen ingen energi.


På tal om något helt annat så känns riktigt skönt att ha hittat en som ska hyra min lägenhet när jag är borta. Skulle aldrig hyrt ut den om de inte var någon ja litade på till hundra procent. Mycket fix och trick med allt , mer än man trodde...

Tuuudels ♥

Tusen tankar...

Året 2012 det är då allt händer, allt förendras. De var så det lät 2011 och nu är vi här, allt förändras verkligen. Det känns så overkligt men ändå verkligt på en gång, svårt att förklara alla tankar just nu.
Kommer jobba utomlands i minst ett halv år, hur ska man klara sig utan vänner och familj?! kommer bli riktigt tufft.. Och Sandra som ska dra i september och vara borta ett halv år på andra sida jordklotet. Från att setts/pratat dagligen till att inte ses på ett helt år? Hur fan ska detta gå ??? Hon måste helt enkelt komma o hälsa på mig, innan hon sticker finns inget annat val.


Får fokusera på det positiva istället som:
  • kommer få jobba med ett av de bästa jobben utomlands och i värmen (Löööve that)
  • Utvecklas som person
  • klara mig själv
  • träffa nya galna människor.
Bjuder på denna sommar bild från napa, Å längtar

En liten bildbomb på mina sööötisar.... hoppas ni kommer o hälsar på vart ja än hamnar i världen.
Tuuudels <3

Turiket, Alanya :)

Hej på er!

Ännu ett pass på oxen på börjat, tror ja kommer avlida snart. Min rygg dödar mig, gick med mina easy tone skor i 16 timmar igår inte smart jag vet. Ska nog skaffa mig en personlig massör, hade varit riktigt najs nu ;)

Wihooo idag har jag fått strålande nyheter från Apollo,blir kurs i Alanya Turiket den 19/3-29/3. Snacka om att man längtar, hoppas det inte är regn period då bara, så man får lite färg på köpet.

Nu ska ja mysa till det och tänka lite ljus, tuuuudels :D



Söööötis

Sööötis Ida var här nyss, skönt att ja fick lite sällskap ett tag, bjuder på två bilder en på och ida och en bild Ida har gjort på mig visst är den vacker ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3219882/images/2012/pic_185535807.jpg" class="image">


Med redbull klarar du allt !

Hej!

Endast 3 timmar kvar nu på 16 timmars passet, wihooo. Kul att man har den där jävla Mange bjuder-låten på huvudet som bara går runt och runt, köpa häst Mange bjuder, tomtebloss Mange bjuder. Hatar den där Mange asså !!! 
Känner mig som en duracell kanin som är hög på redbull, gratis fylla eller kanske bara övertrött :)
Nä dax att wöörka det sista nu, tuuuudels <3


Fredags kväll

Spenderar fredagskvällen på jobbet,rätt segt bara 6 incheck kvar. Men tur är väl det att man kan kolla lite bloggar och läsa lite. Känner mest för att ligga och mysa i soffan framför en romantisk film men icke, måste tjäna pengar lite med ;)
Nähä back to work måste hjälpa en tant m sin rullator hon fattar inte hur hissen fungerar suck
Pusss <3


Bazinga

Sa precis hej då till Sandra, hon har varit här på lunch det blev pasta och köttfärsås. Tycker ja lyckades riktigt bra med det :) har även hunnit fika med snygg carrow och jobbat idag. Nu ska ja sova lite sen ut på en pw (hurt). Vi får se vart kvällen leder.... Tuuuudeluuu :D


fjärde gången gillt?

Hej på er!
Igår gjorde jag min fjärde tatto, blev en text på handleden. Den blev till och med bättre än jag trodde är så super nöjd, väntar bara nu att den ska läka (Lite otålig).
Men nu tror jag att det räcker med tattos på ett tag, eller?!
Bilder från igår
och detta är resultatet, bättre bild kommer när den är helt läkt!



Nu ska ja slappa i soffan ett tag, sen vid 5 blir det att åka till Norrkan på receptionsmöte. Myyyyys
Tuuudels bitches :P


En bild säger mer än tusen ord

<3

Just because im losing, doesnt mean im lost...

Kom nyss hem från gymmet, usch idag är en sån dag man bara vill dra täcket över huvudet och sova bort dagen. Men icke blev lite löpning och mage, men riktigt svårt att träna utan musik inget pepp alls. Nya tag imorgon !
Ska fixa mig snart sen i väg på galenskaper det ni ;)
Tuuuuudels <3

Update från helgen !

Hej!
Blev visst en spontan utgång i lördags. Jag som inte skulle ut på hela månaden men men Sandra o ja kände att vi ville ut och dansa och ha lite kul. Platens blev det med en relativ tidig hemgång :) Jobbar 3 helger i rad fram över så ibland ska man unna sig.
Haft en lugn ledig dag idag, har fått sova ut och lunchat med söta Sarah. Kom nyss hem från Sandra vi har kollat på paranormal activity 3, blev visst några hopp eller två kanske något skrik med. Den var bra men har blivit en liten fegis när de gäller skräck med "verkliga" händelser eller sånt som skulle kunna hända på riktigt. Blir ju aldrig skräck själv i alla fall.
Ser fram emot i morgon, jobb, träning och sen smäller det. Booooom :)


Några bilder från helgen!
'              


Tuuuudels babes

Fredagen den trettonde

Hej på er!
Har varit riktigt duktig denna veckan, med 4 dagars träning hurt hurt. Känns väldigt bra att äntligen kommit igång och hoppas på resultat snarast :)

Idag har ja hunnit med mkt, jobbat, tränat(såklart) fikat med Irina,jätte länge sen vi sågs så de va kul med lite skvaller. Och på kvällen kom syrran över med Kina mat så kolla vi på vampiers, underbart med lite syskon time ;)
Nu blir de att återvända till boken Jag är Zlatan Ibrahimovic, riktigt grym.
Natti natti


No life ;)

Kom hem för en stund sen, har varit med älskade Sandra idag. Vi har båda varit duktiga och rensat våra garderober.  Så vi åkte och slängde skiten eller rättare sagt skänkte till någon stackare som behöver det bättre. Sen blev det max ( Fatso) o en sväng på hjula, hahah tror att folk uppfattar oss som psykfall som behöver läggas in på direkten men de gör inget. Bjuder på den!
Idag var det stora möss-provar dagen :)
Bus
mössasöööt
Juuuust lööööv this crazy as bitch :P
Tuuuudels :)

Booooom

Riktigt sköna låtar! Btw Just löööve Drake, han är grym ;) thihi
Tudels <3

Tihi sötnos ^^

Hej där alla läsare.
Detta kallas för gästbloggning. Eller? ;)
Jag hjälpte Aydahoo med ytterligare lite pill på bloggen.
Vad tycks? Godkänt?
Jag hade nästan glömt hur fast jag blir när jag väl börjar pilla med design när det gäller blogg.se.
Hoppas min kära vän tycker det blev bra.
Annars blir det att ändra tillbaka.
Vem vet, hon kanske inte ser något alls? ;)
Nu ska jag tillbaka till min blogg och pilla lite och sedan se på någon serie innan det är dags och stänga av.
Puss på er :)

Karma is only a bitch if you are.

Det finns en gräns för hur mkt skit man ska ta av någon. De känns riktigt bra att det nu är ett avslutat kapitel och man kan gå vidare utan problem. Allt händer av en anledning, thats life.
Uppskatta allt du har, innan de är försent!

Med dom orden går jag nu till jobbet för andra gången idag :)
puss på er

Ny vecka, nya möjligheter !

Soft måndag faktiskt, blev en snabb fika med kusinen. Sen gymma med Sandra,löpte 3 km körde rumpa och mage hurt hurt :) Blev även ett besök på Red Line då Sandra uträttade lite ärenden.
Efter det hängde jag med henne hem på lite måndagsmys med tacos, film och lite pill med bloggen. Älskar sånna dagar när man inte har några tider att passa. I morgon börjar dock allvaret med delat pass, känns helt okej och även kanske få lite rutin på livet igen.
Nähä nu blir det GG !
Tuudels ;)

Opaaaaa

vill att tiden ska gå fortare men samtidigt inte. Kan knappt fatta att det verkligen händer, väntar otåligt på informationen om allt så man kan börja planera.
Gaaaah imorn börjar "hård" träningen iaf, inget vila nu fram över. Har bara två månader på mig att bli tipp topp så, vad säger du Sandra??? NU KÖÖÖR VI !
Bjuder på denna sommar bild från napa, Å längtar
Bjuder på denna, längtar till värmen!
/ Ayda

Friday

Hej på er!
Igår körde jag fm passet på oxen efter nästan en hel vecka ledigt, riktigt skönt :)
På kvällen begav ja mig till Ida för lite tacos och mys med vampire diaries, bästa serien just nu. Efter det drog jag till solarieöarna det bästa som finns är att sola o känna sig lite fräsch såhär i vinter mörkret.
Runt halv 11 ringde ja Julie o kolla vad de styrde med så Julie, Josef & Hojja kom hit på lite chill och så kolla vi på In Time super bra film.
Kom precis tillbaka efter en PW så nu blir det käk och kolla till tvätten måste även städa usch!!!
Ha en riktigt trevlig lördags kväll :)
// Ayda

Bjuder på denna, såhär på kvällskvisten !


Välkommen till min nya blogg!

Nu har jag äntligen skaffat mig en blogg :) så ni kan följa mig på min resa som reseledare utomlands!

/ Ayda 

RSS 2.0