Sliten och njuter av ledighet, blev en tur till Sverige o shopping idag!Bra start på veckan

Igår var jag ledig och spenderade dagen med bästa Sandra. Vi gick runt i Oslo och lämnade cv på olika barer så Sandra kan få sig ett jobb, de blev lite shopping och vi avslutade kvällen på gymmet. Det blev roing och biceps o triceps o lite mage. Sedan blev det tonfisk o avokado, det är de bästa som finns ;-)
Idag gick vi upp vid 8 och gick på promenad innan frukost sedan blev det jobb 11-19 och avslutade såklart kvällen på gymmet började med roing sedan blev det ett hårt ben och rumpa pass. Nu ligger vi i soffan och ser en halv dålig film, så de blir natt istället. 

I morgon är de jobb från 12-23, 3 timmar med brandrunda, längtar till torsdag kväll sedan är jag ledig 3 dagar. Wihoooo
Life is Beutiful

Hej hopp! Snabbt inlägg från sista natt passet på hotellet (för denna gången) även om jag är hur sliten som helst så är jag så happy. Min bästa hälft har kommit till Oslo Sandra och livet kan inte bli bättre på något sett. Over and out for now Första gången jag längtat hem

Hej hopp, långt uppehåll nu när jag varit på semester, internet suger ju i Grekland. Men nu är vi hemma igen och det är första gången som jag har varit glad o komma hem, tillbaka till rutiner, träningen och mitt älskade jobb. Vi har haft 2 fantastiska veckor med fest, sol, hyrt scooter och bil, ätit mycket grekisk mat och bara tagit det lungt. En väldigt lyckad semester. Men nu är det tillbaka till allvaret och nu är det dags för mig att jobba natt i helgen, jag börjar 22:45 ikväll. Och en annan helt underbar sak, Sandra kommer i morgon och ska stanna här, wihooo livet kan inte bli bättre. Ser ut som vi får en fin vecka ;-)
Kreta Pics
Uppdate från Kreta

Tjolahopp!! Här kommer en uppdatering från Kreta för nu har jag ett någorlunda fungerande internet. Vi har varit här en vecka och har hunnit med mycket., i början av veckan var Jennie och Andrea här då blev det roadtrip lite fest och mycket stek på stranden. Vi njuter av värmen och vårat älskade Kreta. Vi har även hälsat på Apollo kontoret och fina Malin och Helen, våra extra mammor så kul att se dom. I lördags kväll var vi med några vänner på grekklubbarna villa och mylos kom hem runt 6 tiden, det är nog det jag saknar med de grekiska klubbarna med bra musik. Vad har vi för planer denna veckan? Idag kommer älskade Malin från Rethymnon de blir ut och hygga oss med mat o diverse. Sedan har vi tänkt att dra in till chania ich hyra fyrhjuling, och självklart har vi börjat med oljan så sista veckan med stek och vi börjar bli svarta, awesome!! Idag är det väldigt varm här så vi springer o badar hela tiden, så skönt ;-) hej svejs sålänge 👏

Sista natten

Ligger nu i sängen och är död, efter en dag på Ikea med fullt kaos och folk överallt. Jobb 13-21, nu har jag två veckors semester och resan startar i morgon, I can't waiiit!! Sol, värme, drinkar och min älskade ö! Det kan inte bli bättre än såhär, nu är det natta från Oslo och Kreta i morgon ;-)I ett regnigt Oslo är jag redo för sista jobb dagen ;-)

RSS 2.0