Längtar till imorgon

Hejsan! Ligger i min underbara säng och tänkte sova är ju tillbaka på Kreta och back To work. Landade runt halv ett igår sedan sätta sig på transfer bussen mot kontoret och jobbet (blev lite sen) skulle börjat kl 14., medans jag har varit borta har det hänt mycket saker så de känns Som om man varit borta mer än en vecka. Men riktigt skönt Tt vara tillbaka ;)

Imorgon kommer min kära Vanessa hit, vi har inte sets sen hon drog från Kreta förra året runt augusti. Så de kommer bli awesome Att få em vecka med henne. Jag är ledig måndag och onsdag sedan resten Av Dagarna börjar jag 12:30 eller 14, soft .Nu tänkte ja sova, ska hoppa upp runt 9 och steka för sedan jobb kl 12:30 natti natti mins havregryn


Back again

Så spenderar man sista natten i Linköping, imorgon beger jag mig mot Stockholm för att spendera sista dynet med Jennie det kommer bli awesome !! Tiden i Sverige går så väldigt långsamt, till skillnad mot Grekland tror det är för att man alltid hittar på något. Men jag har haft en bra vecka med familj och vänner. Men de ska bli skönt att återvända till den "vardagliga" tillvaron, SOOOL!


Sverige och bröllop


Fett tråkig lördag

Ligger i sängen stirrar i taket, planerna för kvällen var att vi skulle dra till mylos en sväng titta på folk. Kom hem från jobbet tog en powernap och sedan skulle börja fixa sig.. Nä men då var Christine tvungen att åka till flygplatsen pga försenings piss... Och alla andra är och jobbar snacka om boooooring, idag kommer Andrea hem men hon landa kl 21 och inte kommit hem än, tror inte ja kan tagga till nu... Usch hatar när de inte blir som man har tänkt sig.. Äsch eftersom ja kommer sova typ 10 timmar blir de nog att sola några timmar innan jobbet börjar 12:30 får se något positivt med det... Natti natt på er Mina havregryn <3


Pics ;)


One week To go!

Hejsan hoppsan! Har ju inte bloggat på ett tag, ganska upptagen... Malin var på besök mån-onsdag blev en liten utgång med henne måndag afton... Sedan på tisdag till idag har käraste Ida varit här, vi har ätit gott, utgång med kollegor, en liten roadtrip och jävligt mkt soool & stek (måste ju vara svart när ja kommer hem) det har varit fantastiskt och har ju varit ledig nästan alla dagar när ida varit här! Idag slog det mig att om en vecka är ja ju hemma snacka om yr.. Trodde de minst var 3 veckor kvar,, måste nog sova nu ska upp om 7 timmar och jobba igen. Blir bog en tuff dag imorn, nya arrival =nya gäster, nya gäster = nya klagomål... Puss och god natt <3


Bästaste Malin på besök


Så har hon lämnat mig igen...

God afton! Nyss hemkommen från jobb och helt knäpptyst i lägenheten lizzie har åkt tillbaka till Norge :-/ har haftnågra fina dagar med henne, häromdagen så blev det utgång, shot efter shot (detta var inte min idé) jävla lizzie, haha men trevligt var det. Efter det jobb från 15-22 efter det en liten sväng till tempo för att kolla på match, ingen orkar så drog hem och kolla på film(somnade efter 5 minuter) och idag sista dagen för henne. Vi lång vid poolen vid marbella och stekte även avslutades det med lunch på tempo, sedan var de dax för mig att gå till jobbet vid tre. Det har varit kaos många sjukhusfall och många många rumsbyten tiden bara flög iväg och älskar ju action så haft en awesome dag.
Imorgon börjar jag 8 så får några timmars sömn nu underbart,helt trött i huvudet efter denna dagen!!

Något att se fram emot är ju att min älskade ida kommer hit tisdag och är ledig tis, ons & torsdag på fredag börjar jag kl 15 så får maximal tid med henne. Planerat lite roadtrip och stek så klart!

Imorgon vill jag dra till costa costa efter jobbet hoppas någon är på, söndag = ledigt för grekerna ;) nu blir det däcka direkt natti natti på er !!! <3


Jag är inte bitter

Hej hopp!! Och så kom min älskling hit igår,jag och Elin har bestämt delad vårdnad av lizzie medan hon är här.. Jag har ju f servicetelefonen dessa två dagar så jävla surt!! Eftersom lizzie bara är här 4 dagar men imorn är hon min!!

Idag har jag jobbat 4 timmar och de var himla mkt, efter det vinprovning... Väldigt lägligt när man är fast med telefonen !! Så nu ligger ja i min soffa äter olw chips och kollar på snabba cash 2.. Imorgon slutar ja 4 och på fredag börjar ja kl 3, så imorn ska ja och lizzie festa som på fue för gamla minnens skull.., nu ringer telefonen måste jobba lite pusss !!


:D


Härliga bilder


Födelsedags firande

Tja tja! Så har man lyckats bli ännu ett år äldre, och idag är ja inte kaxig. Börjar med uppdate från lördag.
Kvällen startade med en härlig kväll på astrea med god mat och dryck. Det var jag, Christine, Andrea, Cecilia & Lovisa. Sedan stack vi en sväng till social och klockan slog 12 då kom happy birtday sången och glass bjöds det på blev ett shot eller två. Sedangick vi vidare till troppan och fick gratis inträde till villa Mercedes satte oss i taxi. Och kan bara säga att jag älskar villa m, bästa klubben ever, bra stämning, musik och snygga greker,kan de bli bättre ? Sov en timma sedan upp för jobb men de var de lätt värt ;-)

Söndagen
Jobb till kl 3, efter de inhandling inför kvällen och sedan 3 timmars siesta (det behövdes) sedan fixa inför grillningen satte upp ballonger med hjälp av C och gjorde fint. För fest på villa g men inte på taket de blåste för mkt. Sedan stack vi till social där spriten flödade, fick även en as god stor choklad tårta , dom är för söta där! Kan säga att jag haft en helt fantastisk födelsedagen och den kunde nästan inte varit bättre..

Idag har jag haft fri och efter några timmars sömn stack vi andre, chrissi, Linda & ida till costa costa för stek och njuta av den lediga dagen. Helt underbar fri dag, i kväll var teamet på vanilja för middag, de var super trevlig men alldeles för sliten för att vara social. Nu blir det sova i 10 Timmar sen dax för jobb... Och imorgon kommer lizzie hit det kan ju faktiskt inte bli bättre !! :D

Natti natti <3


RSS 2.0