Buss resa 6 timmar

Hej hopp! Tog visst en veckans ledig när jag var hemma, nu sitter jag på bussen tillbaka till trogstad ;-) har haft en underbar vecka med familjen mycket mat o godis och lite träning har gått ut och gått fyra dagar iaf.. Sedan har jag även hunnit träffat vänner i torsdags var det julmiddagen hos Julie. Då träffade jag även Josef, hugas och zekkii.. På fredagen blev det fika med Carolina och väldigt mkt catch up, mega hyggligt!! På kvällen åt jag och Ida tacos och det blev några cider och drinkar även en spontan utgång. Vi träffade lina och boisman ute och det var trevligt ;-) Men det är inte lika roligt att festa i Sverige som utomlands det är ju bara så. 

Fick fina julklappar oxå en surfplatta från samsung, parfym, träningskläder, gossip girl säsong 6 och samlingsbox med stig Larssons filmer.. Men nästan den bästa julklappen fick Lizzie och jag av Bente, det är en hemlis!! Så det kan jag inte berätta thihihi..

Längtar till i morgon då jag får träna på gymmet igen, det var alldeles för länge sen!' Nähä nu ska jag beta av några avsnitt av how I met your mother <3

Söööööta Hampus ;-)
Fräschat upp håret till rött, Lööv it!


Gammalt inlägg från 10/12 som inte blev publicerat

Hejsan! Jag tror att vinterdepritionen har anlänt till mig och Lizzie vi drömmer om varmare platser och sover minst 10 timmar om natten. Och det är bara 3-4 månader tills våren kommer (suck) tiden går så sakta.. Saknar min bubbla som jag levt i, i ett och ett halvt år. I värme med underbara människor, där man minsta hade 3 bollar i luften och dagarna bara flög i väg. Där man inte visste vad de var för veckodag där man kunde hitta på spontana saker... Hatar att planera, usch..bättre att bara göra. Nu är man ju "ute" ur bubblan och måste anpassa sig till det "normala" livet men usch vad det är grått och tråkigt... Ska bara tjäna pengar sen är det hejdå igen ;-)

Vad har Lizzie och jag gjort idag?
Skottat snö, städat och såklart tränat; idag körde vi 15 min joggning sedan squats, rygg och ben 3*15 efter det jobbade vi vidare på våra vingar och på magen såklart,, ska bli 6 pack till sommare.. Ska se till att fokusera mer på löpningen och gå ner i vikt så kommer det nog fram ;-)

Ikväll måste vi sova tidigt ska ju upp runt 8 tiden och lämna tillbaka Sivs bil och ev baka pepparkakor i morgon., och så klart träna (det är som en drog) och kul är det oxå... 



Saknar min pingla bara mer och mer och det var mer än ett år sen vi sågs.. Men snart fortare än du anar kommer vi att ses igen min älskling <3


Mäta fettet

God kväll/ god natt! Vi kom precis in från kvällens jobb och sista julbordet för säsongen! Det har varit en hygglig afton ;-) tidigare idag har vi skalat 10 kg potatis och tränat (såklart) det blev ben och rumpa, benpressen tog jag 50 kg det känns skönt vet att i morgon kommer det bli svårt att sätta sig på toan men fan va underbart.. I morgon ska vi mäta vårat fett på gymmet alltså hur mkt fett vi har i våra kroppar,, längtar!! Våran pt har bara 2 procent på kroppen om jag har mindre än 50 så är jag glad, äsch skämtosido det ska bli intressant.. 

Lite roliga komentarer från Lizzie på senaste tiden:
Vi snackade om uppesittar kväll innan julafton och hon kläcker ur sig, hur länge då?
Vi pratade om godis och att vi borde få äta godis på julafton även fast det inte är lördag.
Lizzie: att inte få äta godis på julafton är som att gå till en fyllefest nykter! 
Vi är på gymmet och kör pull ups, jag hänger i repet och hon hjälper till från sidan, så säger hon:  nu du flyga,med en blattedialekt, och precis brevid står det en utlänning (men han skrattade faktisk) 
Den tösen är för underbar, ni kan ju bara tänka er vad som flyger ur henne ibland alltså! 

Älskar mina nya löparskor, en färgklick i vardagen! 



Avslutar kvällen med lite humor, god natt bart <3

Kvällsmys, träning, nyttigt o fina färger







Depp och träning

Hey hopp! Idag har det varit skit väder, solen har inte ens gått upp och det har absolut inte varit ljust ute. Vi gick upp runt 11 tiden åt frukost och tillbaka till sängen och gg. Sånna här dagar vill man bara vara inne eller sitta på ett plan till värmen... På em så städare vi restaurangen och sedan chill vid tv och jag Skypeade med min bättre hälft på andra sidan jorden, Sandra så klart. Hon var på väg hem från krogen och var lite full i kastrullen ååå saknar våra äventyr tillsammans, helt sjukt att vi inte setts på ett och ett halvt år snart.. Nu blir det spara spara spara för står inte ut längre att vänta på att få träffa min bättre halva. Efter Skype blev det en tur till gymmet såklart, först körde vi 2 ben och 2 rumpa övningar med repetitioner *3 efter det blev det mage och tränade på våra Ronaldo vingar.. Vi svettades som fan :-). Underbart att träna det är det bästa.. I morgon ska jag köra löpning med intervaller, känner att det är dax igen..
Nu kollar jag på big Bang sedan kanske det blir en film med frukt eller gurka/morötter med dip mums!
Tonfisksallad, till kvällsmat ;-)
Ååå saknar Grekland o honungsraki :-)

I stället för att gå på krogen o slösa pengar, så fick vi 1000 kr i dricks var , tjohoo på den




Igår 13 timmars jobb & idag ingen fest

Hej hopp! Igår blev det en lång dag/kväll/natt men tiden gick fort och det känns inte som att vi jobbade 13 timmar i sträck. Idag skulle jag gå upp vid 10 men vaknade kl 11:30 i panik för att jag försovit mig. Hoppade upp ut sängen och städade och dukade bord i två timmar. Sedan drog vi till gymmet och hade en timma med PT, det blev bröst och rygg.. Awesome att ha en timma där man blir puschad och får lite tips...
Sedan skulle vi egentligen ut efter att vi jobbade idag men det blev inget, efter jobbet blir det nog en drink, vodka Redbull... Mums!! 

När Lizzie och jag satt och hade en härlig diskussion (som vi brukar ha) allt mellan himmel och jord.. Så kom vi in på its a elephant in the room, att jag inte visste vad de betydde för många år sen. Då säger Lizzie hur fan kom han in?? Var de håll i taket eller,, ja man kan ju absolut inte ha tråkigt med den kvinnan!!! Ps, mkt roligare att höra det live!! 





Worki worki

God afton! Idag jobbar vi och "sliter" nu är det ganska lugnt och folk pratar mest och dricker lite.. Jag och Lizzie pratar mkt om resor båda vill iväg och vi ska till fue i vår, bara ta en sista minuten och bara sticker iväg.. Hälsa på Louise och alla andra vi känner.. Det är en plan som ska uppfyllas förr eller senare.
Vi drömmer oss bort att vi ligger på en solstol i ett varmt land med en drink i handen.. Men tiden går ju sjukt sakta usch, vill att den bara ska flyga iväg !!

I morgon blir det träning med PT, idag har vi haft en ledig dag från gymmet så det ska bli skönt att svettas lite.. I morgon kanske det blir fest oxå vi får se vad som sker men skulle vara kul o se vad utelivet här har att erbjuda (i Askim) 

Nu återgå till jobbet, tjohooo




Vart är jag ifrån egentligen?

Hejsan hoppsan falleralleraa när julen kommer ska varenda unge vara glad!!

Vet inte vrf jag hAr den på huvudet den enda musiken jag och Lizzie lyssnar på är ju reggaeton, och när jag är själv grekiskt..
Vad har hänt idag i våra spännande liv? Vi har skalat potatis, dukat, städat, bäddat sängar, tränat och såklart serverat. Vi hade ett sällskap på 27 personen som åt julmat (shocker) det var något byggföretag med bara killar, lite blandat norrmän, polaker och ryssar. En av dom (ryss) frågade om jag var från Turkiet, då svarade jag nej jag är från Sverige. Efter ett tag så ville han ställa en till fråga om jag pratade norska. Då sa jag att svenska och norska är väldigt likt, men det förstod han inte riktigt.. Eller han svarar intresting.. 
Nu är den stora frågan till mina föräldrar är jag adopterad eller har vi något "utländskt" i vårat blod... Folk tror ju Att jag både är grek, bosna och turk, jag kanske är en mix av det, vore ju najs om man kunde alla språken, Hahhah nä nu är uret mycket och dax att sova... I morgon har vi två sällskap ett vid tre och ett vid sju. :-) wihoooo natti natt bart 
Colombia, räcker ut tungan till dåligt väder, bläääää!!

Grek-musik & grek-yoghurt

Hejsan !! Idag har vi haft en bra dag,jobbat 11-18 servering av julmat till pensionärer det var hyggligt, sedan gick vi in och chillade och kollade ett avsnitt av gg, det var 3 säsongen sista avsnittet och Lizzie skrek av ilska... Önskar jag hade fått det på film, det var aa roligt... Sedan drog vi så klart till gymmet var dör en och en halvtimma. Idag körde vi triceps & rygg. Några hopp på hopprepet, mage (såklart) och avslutade med 5 km intervall träning på cykeln. När vi kom hem blev det dusch med grekisk musik sedan avslutade kvällen med grekisk yoghurt o honung och vi kollade på paradise hotell o gg.. Det finns inget bättre sätt att avsluta kvällen med, jo plus att jag skriver med Sandra oxå.. Tjohooo! Nu återgå till Sandra sedan sova. I morgon får vi se vad som sker, hahahah eller så blir allt som vanligt jobb och träning :) 
Follow your dreams, make it happen


Sovit 6 timmar och pepparkakor

Tjollahoppsan! Idag blev det tidig uppstigning för damerna redan innan kl 8 idag. Vi skulle lämna tillbaka bilen till Siv men det blev att vi följde med och bakade pepparkakor väldigt hyggligt. Och vi var väll lite halv döda när vi kom tillbaka, Lizzie tog en powernap men jag var för "pigg" (tog en Redbull)så chillade istället. Sedan stack vi till gymmet körde bröst, mage och såklart våra vingar. Körde intervaller på löpbandet och fy fan va skönt det var att svettas. Har tänkt att köra mer kondition så man kan gå ner lite i vikt sedan pumpa på det. När vi kom hem blev det tonfisksallad och så har vi gjort cv, fuck det tig löngre tid än vad vi trodde. Har sökt mitt först jobb så vi får hålla tummarna ;-) nu ligger vi i våran sköna säng med en Ronaldo mellan benen (katten alltså) nu blir det att somna till paradise hotell :-) och i morgon kommer våra söta penschisar runt 14:30 efter det ett sällskap vid 19... Och innan vi jobbar ska vi träna tjohoooo ... Natti natt 
Ronaldo





A winter in norway With this crazy




Man kan tro vi bor i Alaska

God afton!
Igår blev det ikke mycket bloggande ca 13 timmars jobb och vi var helt döda när vi kom i sängen runt halv 3. Igår blev våran vilodag från gymmet då vi hade den värsta träningsvärken Ever efter tabata övningar och pumpning av de stora mukelgrupperna. 

Idag vakande jag halv ett hade inte ens märkt att Lizzie hade gått upp det blev två timmars dukning och städning. Sedan drog vi till gymmet och idag löpte jag bara, och det var 20 min på raken, tjohoo. Övning ger färdighet. Efter det blev det jobb 17-23 och nu ligger vi och tjockar oss framför tv med ostbågar och godis och julebrus (det är nästan godare än julmust) vi tog våran godis dag idag. 
Vi zappade över till något som hette the julkalender något norskt/ engelsk program där dom sa :Over the head not
Hahhahah jag dör alltså norska program, dom är för roliga ibland!!' 

I morgon blir det bara lite jobb och träning tjohoooo!! Taggad som
Fan!!! 

Btw så är det så jävla kallt här, tror inte det är Norge vi bor i utan Alaska!
God natt <3





No pain no gain

Tjollahoppp! Ännu en spännande dag på gården, jobbat lite och skalat potatis. Vi har även haft en härlig timma på gymmet med personlig tränare. Det var riktigt najs med lite nya tips och övningar, så vi kan bli riktigt "fitta" till sommaren. Kan ju säga att jag inte är världsstark i bänkpress men de kommer ju med tiden, övnining ger färdighet som det heter ;-)
I nästa vecka ska vi ta ytterligare en timme med tränare och mäta vårat fett på kroppen så man kan se lite resultat(vågen är ju inte det bästa) speciellt när man inte har någon.

I morgon har vi ännu en busslast med pensionärer som kommer och ska spise jultallrik ;-) åå dom är så söta! Och självklart blir det även träning i morgon tjohooo, längtar redan ;-)
Natti natt <3




Inte mkt action

God natt, våra liv är inte så väldigt innehåll rika som på den tiden vi var guider.. Så här ser våra nya liv ut, äta onyttigt en dag i veckan, träna 6 dagar i veckan, jobba och kolla på gossip girl. Väldigt innehållsrikt och jag och Lizzie lever på dom stunderna vi har framför gg. Vi kan helt enkelt säga att vi har gått i ide eftersom vi håller oss inne så mkt som vi kan och på gymmet så klart.

Vad har vi gjort idag? Jo. Precis det jag hAr skrivit där uppe, vaknade,frukost sedan gymmet, där blev det 15 min på crosstrainern sedan pumpade vi , blev mage sedan avslut på cykeln två km. Avslutade kvällen med jobb och serverade 34 pers jultallrik ;-) I morgon ska vi gå igenom lite med tränaren på gymmet med nya övningar osv..wihoooo. I morgon ska vi även jobba och skala ca 1000 potatisar (spännande) !! Buenos noches 


Lizzie tror hon har världens låga i handen ;-)

Love workout

Hej hopp!! Dagen idag har varit bra vi har städat huset och jobbat. Sedan i onsdags har vi jobbat 35 h och det blir jobb varje dag denna veckan ;-)  idag hade vi söta pensionärer på jultallrik och sedan 4 st på lutfisk afton. Vi slutade vid halv 9 och drog till gymmet, det var låst och vi kom inte in med vårat kort (det ska vara öppet till 22) efter ett tag kom ägern och öppnade ;-) vi löpte 2 km på bandet sedan körde rumpa, biceps och så klart mage.. Summer 2014 here we come !!!! I morgon ska vi gå skogs promenad och så klart gymmet och pumpa ;-) i morgon jobbar vi kväll och har 37 pax över jultallrik. Btw 20 dagar tills jag kommer hem på ferie !!
<3





23 dagar till julafton

Hejhopp och glad första advent eller vad man säger... Ligger i sängen kollar på en jul film, precis kommit ut från världens skönaste dusch. Lizzie och jag har varit duktiga och tränat och Gud va underbart det var. Vi körde cirkelträning, bröst, magen och 2 km på cyklel, skulle sprungit till uppvärmning men fick håll så blev promenad. I kväll är det myskväll på schemat godis, tacos och ev Harry Potter till film.

Jultomten på tur !!




Inte tränat på 2 dagar :O

God kväll! Vi har inte tränat på 2 dagar och de känns fel, igår tog vi en paus för vi hade tränat 6 dagar i rad och idag hann vi inte träna. Dagen började kl 8 och då var det frukost som stod på schemat efter det städade vi lite, åkte en tur till Sverige shoppade mat för 3500 kr :-) efter det var det lutfiskafton med trevliga norrmän, och det blev ca 300 kr i dricks chachiiiiing!! vi har gjort varsin burk som vi lägger all dricks i så vi kan hitta på något skoj för tillsammans ;-) nu måste jag sova dödstrött och frulle i morgon igen men lite senare vi kan gå upp kl 9.. God natt bart
PS i morgon blir det träning kan jag lova :-) så taggad !!!




RSS 2.0