Första dagen som Sandra o jag jobbade samman

God kväll :-) nyss hem kommen efter jobb och är inte så trött så jag satte mig framför tvn och åt lite :-) dagen startade tidigt redan klockan 8 då jag var tvungen att passa en telefon tid. Efter det gjorde jag smoothie och frukost till mig och Sandra sedan ordnade vi oss inför gymmet. Det blev roing i 20 min sedan pusch ups 15 gånger tre (vanliga på tå) sedan blev det happy leg day :-)
Knäböj 3*15 (10 kg på var sida)
Benpress 4*12 (70)
Sedan 3 andra ben övningar.
Efter det så drog vi till stan och kollade lite i butiker, köpte ett par riktigt bra jobb skor, så sjukt nöjd (blev ett par boots) kan även använda de privat. Och just det Sandra och jag jobbade tillsammans för första gången Idag även med Sara så det var girl power ala Sweden ;-) sjukt bra vakt och Sandra är så sjukt duktig och har lärt sig så fort (stolt) 
I morgon är jag ledig tänkte gå upp vid 9 och gå runt vattnet som ca tar en och en halv timme, taggad redan nu ;-) sedan på kvällen blir det klart gymmet med Sadegh ;-)

Veckan gick fort

Hej hopp! Dålig uppdatering i början på förra veckan så jobbade jag på Ikea måndag o tisdag. Det gick bra och sålde faktistikt bra :-) jobbade på hotellet onsdag o torsdag och blev sjuk igen :-/ så fick vara hemma från jobbet i fredags. Som ni förstår gick inte träningen så bra så idag är jag taggad till tusen och tog fri hela helgen från träningen så jag verkligen blir frisk ordentligt ;-) 

Uppdates från helgen. Det blev en helg med Christine  på lördagen tog vi en roadtrip till fredrikstad sedan var vi bara hemma och chillade. I söndags låg vi bara inne och vilade upp oss inför veckans jobb;-) 





Sista natten finitio :-)

Wihoooo, så var den sista natten gjord och nu är jag inte alls trött. Sitter på tbane och hann med den tidiga så är hemma vid 07:30. Dessa två veckor med natt jobb har varit väldigt givande, Gaute har lärt mig allt han kan. Bästa sättet att lära sig huset är absolut o jobba natt. Kan lätt tänka mig att hoppa in lite fram över ;-)
Idag och i morgon blir det jobb på Ikea. Blir inte mkt sömn idag, ca 6 timmar sedan jobbar jag 17-23 på Ikea. Onsdag till fredag blir de hotellet och helgen fri, can't Wait ;-)

Hur går träningen? Jo igår körde jag lite roing men hade inte mkt energi så hoppas på bättre resultat denna veckan. Sedan körde jag ben och rumpa och det känns faktiskt (underbart) 



I want this ones !!!




Tröööötttiiisss idag

Hej hopp! Idag är jag trött vill jag lova, vaknade vid ett tiden och kunde inte somna om så hoppade upp och åt frukost & fixade mig. Efter det så åkte jag och Sandra hem till Carro och fikade och hade det väldigt trevligt och tiden flög iväg. Vi kom hem lite efter 6 tiden och begav oss till gymmet för att möta upp Sadegh och Ramin. För killarna blev de bröst o armar men för Sandra o mig blev det biceps o triceps och mage. Hann inte ens ta en power nap idag så i morgon ska jag sova ut ordentligt. (Håll tummarna att grannen inte väcker mig med dammsugaren i morgon). Nu ska jag gå och snyta mig för näsan rinner som ett vattenfall, puss hej! 
Pink power på gymmet idag 👊👊



Going strong night number 2 finished




Fortfarande förskyld och första jobb-natten

Hej hopp! Inne på första jobb natten, hoppas veckan går fort. Vill komma in i vanliga rutinerna (sova på natten) och Jobba dag. Är faktistikt inte trött ännu idag, kanske för jag gick upp tidigt och tog två powernaper ;-) annars tränade jag igår första gången på en vecka är fortfarande inte hundra så körde inte fullt ut men har ändå världens träningsvärk i benen idag. Idag var jag och Sandra på gymmet och körde rygg och mage och i morse var de promenad och solning innan frukosten. Nu är det bara 3 timmar kvar och snart får jag gå på min cardio runda på 40 min runt hela hotellet;-)






Snabb visit i linkan

Hej! Hemma på snabb visit och planer hit och dit. Kom igår vid 2 tidenoch spenderade dagen/kvällen/natten med Underbara Ida det blev mys framför tvn med godis och massa skitsnack. Idag så gick vi till ekoxen för Ida skulle jobba så hälsade på gamla kollegor och åt frukost där. Sedan lämnade pappa bilen till mig och jag åkte till Mantorp och mamma hjälpte henne till läkaren och handlade mat. Sedan vid 18 tiden så åkte jag tillbaka till Linköping och tog en fika med Julie så kul att catcha up om allt ;-) 

I morgon är det ännu en fullspäckad dag och nästa gång jag kommer hem ska de vara längre tid!!



Nu är de natta och upp vid 8 tiden i morgon för att möta söta Patricia 😊

Sömnlös natt

Hej hopp! Ligger i sängen och min kropp tror att jag ska på jobb. Är fortfarande sjuk och snorar, har ju sovit nästan hela dagen så det kan ju vara därför jag inte får sova. Hoppas jag blir frisk snart hatar att vara sjuk :-/ ska upp vid 8 tiden i morgon och om jag mår bättre så ska jag på jobb annars blir det att vara hemma. 
Jag spenderar natten framöver säsong 2 med devious maids den är ju så spännande. Håll tummarna att jag blir frisk till onsdag, ha de så länge ;-)

Last night

Hej hopp! Sista natten och bara 3 och en halv timma igen, och idag är de så himla tungt. Vaknade kl 17:30 och sovit sedan kl 08. Är förskyld och as ont i huvudet så kunde inte tröna idag :-/ hoppas att jag mår bättre i morgon har ju inte tid att vara sjuk. Jobbar tisdag sedan Linköping på onsdag, har verkligen inte tid att vara sjuk!! Bli frisk bli frisk bli frisk. Over n and for now. Min kollega har precis gjort två smörgåsar till mig så ska äta lite!! Hej på er ;-) 



Fick ett fint avslut på nattvakt, nu over and out!





Härlig kväll med mina tjejer

Hej hopp! Natt nummer 6, idag har jag haft sjukt mycket energi men börjar känna mig lite sliten nu.
Idag gick jag upp runt 15 tiden åt frukost och chillade i soffan med Sandra. Vid 17 tiden så gick vi alla tre till gymmet och de var länge sedan. Det blev 20 min på romaskinen och pusch
Ups på pall 12*3. Sedan körde vi 4 olika rygg och skulder övningar och avslutade med olika magövningar och det var en helt fantastisk träning. Efter det så kom vi hem och Christine gjorde mat till oss. Det blev kyckling och potatisgratäng och även en liten powernap innan jobbet ;-)
Nu har jag bara 2 timmar kvar och 2 nätter kvar, wihooo



Motivation är på 1000 när man ser resultat 

Do I Look Like I Give A Fuck?




Fab day ;-)

God morgon/ natt, lite förvirrad! Idag sov jag ut och mår som en prinsessa. Vaknade vid 15 och åt frukost sen hängde jag lite med Sandra och vi begav oss till solariumet och bättrade på brännan (vit nu) Jag har även bokat biljett hem till nästa vecka onsdag-lördag, kommer bli skön o komma hem till mamma lite ;-)
Idag bestämde jag mig för att ta en vilodag från träningen så jag åkte till Sadegh istället och vi tog en chilldag med god mat ;-) och nu är jag på mitt fantastisk jobb. Tiden idag har gått så fort och i morgon tror jag de blir ännu mer o göra, freda kväll betyder fylla och fullt hotell, action !!! Har lite olika uppgifter kvar när datorn hoppar igång igen. Skönt att 5 natten snart är över ;-)




Skulle bli deprimerad om jag jobbade natt

God morgon! Idag har jag varit så trött, tänkte idag att jag behövde sova ut så gick upp vid 3, fail! Har varit förstörd hela dagen, drog till gymmet med Sadegh vid 5 och vi körde hårt biceps och triceps blev även en magövning. Gick hem efter det och åt och tog en power nap på en timma. Sedan tog jag mig en dusch och kopp kaffe och begav mig till jobbet. Idag är det natt nr 4 av 8 pch skulle aldrig klara av att jobba såhär hela tiden. Jag är alldeles för social för natt jobb, men ändå kul att pröva på det. Och om de skulle bli kris framöver så kan man ju hoppa in. Ska bli så skönt att vara ledig en vecka, ja eller 5 dagar jobbar ett pass på Ikea på tisdag men de går ju bra. Imorgon har jag tänkt att beställa biljett hem, blir nog att åka onsdag till lördag. Vi får se vad som är ledigt ;-)Nu är klockan redan 4 och de är skönt att tiden går fort. Hej på er ;-)




Tiden flyger

God morgon folkens, natt 3 kan man säga att den har flygit iväg. Klockan är redan 5 och vi har gjort allt vi ska göra (förutom rundan på huset) Man ska gå från 14 våningen och ner, för att checka att allt är okej. Det tar ca 40 min och ganska bra träning, vi får se om jag eller Gaute ska ta deb idag. Jag har kommit in i en bra rytm med sömn o träning nu när jag jobbar natt. Jag slutar ju jobbet 07:15 och är hemma lite innan 8 så jag brukar sova till ca 2 och då är jag utvilad, det har även blivit att jag tagit en power nap innan jobb på någon timma och med hjälp av kaffe så klarar man allt.

Hur har min dag sett ut, kag kom hem vid 8 i morse och åt lite frukost med Sandra som skulle på jobb sedan sov jag till 2 gick upp och åt lite chillade framför tvn. Vid 17 så mötte jag upp Sadegh på gymmet och det blev legday :-) började med romaskin i 30 min sedan push ups med benen på bänk 3*12. Sedan körde vi knäböj ett sett med 10 på var sida, sedan ett med 15 och två med 20 (fick lite hjälp) men ändå imponerad av mig själv. Man klarar mer än vad man tror. Sedan blev det två andra ben maskiner sett med 4*12 och köttade på med lite extra vikt. Känner redan idag att i morgon kommer det bli svårt att gå ordentligt. Efter träningen så drog vi hem till Sadegh och han lagade mat till mig och det blev att ta de lugnt innan jobbet. 
Nähä nu tagga sista två timmarna, tror jag ska sova lite längre (imorgon) idag kanKSe till 3 sedan blir det att möta upp Sadegh o träna igen. I morgon blir det biceps och triceps och jag längtar redan . Tjohoooo 
Snacka om att jag kommit in i ett hamster hjul, jobba, äta, sova träna. Och det känns faktiskt helt okej ;-)
Bild från 14 våningen från hotellet igår runt 5 tiden ;-)

Natt 2 av 8

God kväll eller ja snart god morgon för er. Nu är klockan lite efter 4 och tiden har gått väldigt fort idag, jobbar med en som jobbat natt länge och som kan rutinerna. Jag har fått lite smått genomgång på det och de känns awesome, vi kommer bli ett bra team tror jag. Vi kommer jobba tillsammans denna veckan och veckan efter det igen så de kommer bli så bra, sooo happy :-) 

Hur startade min dag idag? Jo jag gick upp vid 1 tiden lite halvt sombie men ändå inte övertrött, blev frukost och sedan gick jag o Sandra till gymmet. Det blev 30 min romaskin där efter push ups på stepbräda, sedan körde vi rygg och lite mage. Kändes som lagom träning för idag. Sedan åkte jag till byn och mötte upp Sadegh o hans vänner, det blev bästa maten på restaurangen Zaffran, deras grillade kyckling är bäst. Sedan köpte jag nya skor till jobbet, ett par gå riktiga skor (inga high heels) efter det åkte jag hem och sov en timma sedan begav jag mig till jobbet och där är jag nu ;-) det är verkligen mer slitsamt att jobba natt än vanligt så i veckan blir det bara chill och träning inga andra planer annars kommer jag aldrig klara av 8 nätter. Nähä dags o fortsätta jobba lite, blir en kopp kaffe snart, tjohooo bara 2 och en halv timma kvar!! 
Ego Pics från i lördags ;-)


Ändrade planer

Hej hopp! Hade ju bestämt mig för att satsa på träningen och inte dricka på ett tag. Träningen går awesome men de där med drickande gick inte så bra... Igår så var vi bjudna till christines kollega på lite fest de blev jag, Christine, Marie och Sandra. Blev tjejfest och utgång på det, kvällen var väldigt lyckad och vi knyter nya kontakter i stan vilket är väldigt kul att träffa nytt folk :-). Jag skulle egentligen vara ledig idag men en var sjuk på jobbet så fick hoppa in. Det blir 8 nätters jobb i rad, så det är bara att kämpa på, de blir tufft men får ta en dag i taget och vila så mycket som möjligt på dagarna. Ni kan ju tänka er att resten av veckan kommer se ut såhär, sova och träna och äta.. ;-) 
Nästa vecka kommer jag ju vara ledig i hela 7 dagar så när jag blivit människa igen så tänkte jag åka till Linkan på besök (om jag inte blir vampyr under denna veckan) 
Bild på mig o Sandra från igår

Gårdagens träningsbild ;-)



RSS 2.0