Spenderar helgen i Linköping

God kväll, blev en spontan tur till Linköping i helgen. Åkte direkt efter jobbet igår och var framme runt halv elva tiden och mötte upp Ida. Blev mycket snack och vi sov tidigt då vi skulle upp o träna. Vi vaknade vi 8 tiden och var på gymmet innan 9, det blev rygg och mage och litekondition. Sedan hämtade syrran mig vid 12 tiden och vi åkte till mamma o pappa, vi tog en slappar dag med film och god mat. Helt slut så nu är de dax o sova. Upp skapligt i morgon och gå en runda med syrran och även kanske rida lite ;-) 





quotes by drake






Work hard and harder

God kväll, ligger i soffan efter ett tufft ben pass på gymmet. Har jobbat helgen och de har gått bra men med fullt hus så blir det alltid lite kaos o de får man ju räkna med. Är så happy att jag jobbar förmiddag hela veckan 7-15 och ledig helgen. Denna veckan kan nog inte bli bättre eller ja just de veckan startar ju imorgon men för mig startade den i lördags. Väntar på att Sadegh ska göra mat till mig (bortskämd) sedan blir det o chilla för båda börjar tidigt imorgon :-). 

I veckan sker inte något speciellt bara jobb och träning ;-) 



Friday workout 😊





Bildbomb tisdag


Härlig pump från gymmet i söndags

Sandra o jag från idag, jobbade tillsammans idag 
Fina höst skor på fötterna 



Action på natten fast man inte vet de

Hej hopp! Sitter nu på t-banan till jobbet blir tre kvällar sedan två ledigt. Och två veckor framöver blir de dagtid. Så skönt ;-) 

Som ni vet så delar jag ju säng och rum med Sandra och de är tydligen inte helt lätt för henne att sova med mig. Härom natten så räknade jag ju för henne baklänges på svenska. Den andra natten fick hon en hand i ansiktet och i förrgår hör och häpna så snackade jag på spanska. Snacka om att jag själv är helt förvirrad på nätterna och har tydligen så mycket att berätta för henne. Stackare vad hon får stå ut med :-)
Skulle vilja ha en sån app som man kan spela in, skulle ju vara as kul ;-)
Champinjonen hahahahhah

What to do?

God kväll, så har man ledig helg utan planer. Inte ofta det händer och nu är jag rastlös, kom hem från träningen för en stund sen det blev skulder och vi lämnade gymmet sist. Känns ändå bra att bara ta de lungt och försöka njuta av ledigheten. I morgon är jag oxå ledig och inga planer, eller tänkte gå och köra cardio innan frukosten i morgon. Har tränat hela veckan och "måste" ta en dag ledigt så blir mage o cardio imorgon. Sedan tänkte jag städa lägenheten och chilla imorgon. Ps har börjat kolla på greys anatomi i repris och är på säsong 3, sååå bra ;-)

Happy happy

Hej, nyss hemkommen från en bra dag på jobbet, och ska upp för jobb vid 7 igen. Men de känns väldigt bra för är ledig i helgen wihoo.

Just nu känns livet väldigt bra bara för att nämna det. Älskar mitt jobb och är så glad att få ha en så bra arbetsplats och bra kollegor har alltid ett leende på läpparna när jag ska på jobb vilken tidpunkt de än är. Har underbara vänner och familj och sist men inte minst en helt fantastisk pojkvänn. Livet leker och uppskattar alla som förgyller min vardag. Även om de går mot mörkare tider så får man ta en minut och tänka vad som gör dig glad eller något som man uppskattar extra. Varför slösa tid på att vara sur/ledsen när man kan vara glad. Nu ska jag somna med ett leende på läpparna puss och god natt 



Ser fram emot helgen

God kväll! Ännu en kväll efter jobn ligger jag i soffan, jobbar 3 kvällar i rad och fredag fm sedan ledig i helgen. Ska bli så skönt, har inga planer o de känns awesome! Eller jo bara på fredag kvällen då ska vi tjejer åka till en outlet med träningskläder, åå längtar så mycket! Älskar att man faktiskt får mer motivationen när man har fina och sköna träningskläder, de gör väldigt mycket! 

Kan ju bara medela att jag har kill as träningsvärken i benen, har nog inte känt såhär på ett halv år och de är skönt på ett sätt. 
I tisdags blev det rygg pass och idag lite bröst. I morgon tänkte jag köra biceps triceps o lite rygg. Ska focucera på rygg så blir det några fler dagar i veckan. Kämpar även på med pull ups och hoppas på framsteg snart ;-) det är så
Tungt att lyfta dig själv. Nu klarar jag knappt 3 liksom. Men bara kämpa på. Nähä hela huset sover så jag ska väl oxå krypa ner i sängen. 
Vi får väl se om jag snackar i sömnen med Sandra i natt igen. Har tydligen räknat för henne baklänges i går natt, vem fan gör något sånt knäppt? Hahaha jo jag !! ;-)



Hösten är här

Ligger i soffan och lyssnar på regnet som slår mot rutan. Ganska nyss hemkommen från jobbet och usch nu är verkligen hösten här kallt och ruggigt ute. Det var en stund sen jag skrev, har haft fullt upp fast jag inte vet vad jag har gjort. Har ju mina rutiner med träning, jobb, vänner osv. 

Det har så klart blivit mycket träning på sistone, och en sak som är säkert är att jag inte kommer kunna sätta mig på toan i morgon. Igår körde Sandra och jag ett riktigt hårt benpass, jag körde knäböj med 20 kg på var sida och såklart med lite hjälp från Sadegh. 

Vad händer annars!? Inte mkt vardagliga saker men trivs med det just nu, har fått schema för jobbet som rullar på varannan helg och två veckor med sena vakter 15-23 och två veckor med tidiga 7-15. Det känns väldigt bra ;-) ska försöka komma till Linköping i oktober/november om jag får en extra dag ledigt. 

Nähä nu blir det sängen med Sandra och imorgon jobb 15-23 och innan träning (om jag tar mig upp ur sängen)




Ny new babes 😍




RSS 2.0