Från onsdags

Sitter på tåget mot Linköping och en liten mini semester ska spenderas i ca 6 dagar hemma.. Jag gick upp kl 6 i morse och hoppade bokstavligen ut ur sängen. Idag är en haaaapppy day, för jag ska nämligen träffa min bästa vän Sandra som jag inte sett på ca 2 år. Från att ha setts, snackats varje dag till att ha skypat de senaste åren ibland en gång i månaden eller mer sällan. Hon är nu på besök i Sverige och ska spendera varenda sekund som jag kan med henne.., efter att inte ha setts på så länge har man ganska mycket att ta igen. Vi ska även planera och göra lite planer till jag kommer till Australien, exited! 
Lite planer för veckan spendera dagen idag med Sandra, sedan drar vi till mamma o pappa torsdag till lördag. Lördag blir det att släkten kommer och firar mig sedan utgång.. Det är det jag har planerat resten får vi se vad som sker :-) men det känns väldigt skönt att komma hem när Sandra hemma like good Old Times ;-) 
Nu bara 2 och en halv timma kvar tills jag är framme ;-)


Fullt upp hela veckan och perfekt avslut

Det har varit fullfart denna veckan, 6 dagars jobb en tur till Sverige för att fylla upp kyskåpet. Det blev även en shopping tur på Ikea för att fixa det sista till lägenheten. Det blev ett spisebord, stolar, ljus och blommor, så nu har vi fått det väldigt fint hemma. Det har blivit alldeles för lite träning denna veckan men får ta igen det nästa vecka! 

Igår hade vi 50 års fest jag och Christine , vi firade även att jag fått nytt jobb som jag startar på i juli och att livet är fantastisk. Det blev goda drinkar och gröna shots ;-)  utgång till ett ställe som heter Lawo som vi varit på innan och vi hade en awesome kväll. Vi var hemma lite efter 3 och då blev det toast sedan sängen ;-)



 
Idag har vi turen att inte vara hangover, men vi spenderar ändå dagen framför tv med Cola, godis och chips. Det är man värd ibland, kanske blir en promenad senare.

I veckan blir det bara jobb måndag o tisdag 15-23 och onsdag 07:30 går tåget till Linköping för att spendera 5 dagar med familj o vänner. Och ser verkligen fram emot att tröffa min bästa vän Sandra som jag inte sett på ca 2 år. 
Nu ska jag återgå till godiset o filmen ;-)


Fun at Ikea :-D With Christine





Grattis på dagen bästa roooomie








Så har man firar 17 mai i Norge

Igår var det ju Norges nationaldag och dagen startade med campanige frukost jag och Christine delade på en flaska. Lite runda under fötterna tog vi t banan in mot centrum och kollade på paraden. Vi hittade en perfekt plats framför slottet och hade det fint i solen. Sedan mötte vi upp Cathrine och hennes vännina och gick runt lite. Sedan åkte vi hem och åt efter det blev det powernap och sedan åkte vi till Cathrine och hängde resten av kvällen och drack och tog det chill




Idag har vi bara sovit ut och legat och solat på gräset och färg har vi fått ;-) vi tog även en promenad på ca en timme och haft filmmys. En perfekt söndag har det varit ;-)





Ass to the grass

Ligger i sängen och är slutkörd i kroppen av träning, körde extra hårt i dag och trappade upp träningen ett snäpp i dag med mer vikter och det känns faaaaboulos ;-) igår blev det dessvärre ingen träning men jobb och cash i stället, men de går ju bra det med. I morgon blir det jobb 11-19 och efter det tänkte jag en löparrunda (det kan behövas) 
Varför jag blivit extra taggad är väl för att det är ljusare ute pch känner att ju hårdare jag jobba desto mer resultat. Plus att jag älskar känslan efter man är färdig med ett pass och är helt slut i kroppen. Nu ska jag sova min skönhetssömn. 


Ps, Planer för helgen: det är 17 maj (Norges nationaldag) det blir att fira in det med champagne frukost sedan beger vi oss till stan, sedan får vi se vart dagen för oss (exiteded) 

Kick ass workout

God kväll, kom precis tillbaka från en helt fantastisk träning. Har inte mått bra i början av veckan så har inte tränat måndag o tisdag, men nu mår jag på topp igen. Så ikväll blev det överkropp, vi körde bänkpress med 5 kilo på var sida.. Vi ska börja öka och verkligen ge allt fram över men fuck det är tungt. Sedan blev det biceps, triceps och pull ups avslutade med en löpning på 10 min en riktigt bra avslut på kvällen. Det ger så mycket energi med träning och att det är ljust till elva på kvällen. I morgon är jag ledig och har lite spännande saker på g, ska även träffa söta Carro på stan sedan blir det löparrunda med Christine sedan gymmet och förhoppningsvis ett grymt ben pass. Nu dax o hoppa i duschen för att förbereda sig för i morgon.. Tjohooo 

Baaaaagggyyy byxor på jobbet (i måndags åkte jag ifrån mina arbetskläder på tvättstället hemma) 

Sunday used to be fun-day

Hej, för några månader sen var söndagar alltid en rolig dag, man hittade alltid på något efter jobbet och umgicks nu med livet i Norge så är allt stängt på söndagar och man går absolut inte ut och festar till det. Jag saknar verkligen att vara spontan och inte behöva planera saker utan bara göra det. Men som mamma säger så ska jag väl sluta leva i min "bubbla" det är svårt för det var min verklighet i en och ett halvt år. 

Nu ska jag söka mer extra jobb så jag kan jobba röven av mig så jag kan göra allt jag vill göra. Svårt och veta vad man vill göra med sitt liv, vet att jag vill ut och resa och uppleva saker. Nu väntar jag bara på att datorn ska skannas klart för virus så jag kan knåpa ihop en bra ansökan ;-) ha en fin söndag, blir antagligen ett andra tränings pass för mig sen ;-) puss på er <3

This is how its suppose to be




No action och rastlös

God eftermiddag, andra dagen jobb lös och det kryper liksom i kroppen. Tur att jag fick ett sms av min chef att jag ska jobba i morgon 12-19 tjohooo.. Vad har jag gjort idag? Vakande vi 11 och tog en promenad innan frukosten, sedan åt jag en rejäl frukost och städade lägenheten och fixade en lista med grekisk musik. Nu är maten redo tills Christine kommer hem, sedan blir det power nap och träning. Idag ska vi köra överkropp och cardio, tjohooooo ;-) 


Stjärnor i sikte

God afton, sitter just nu på tåget på väg hem från Lizzie. I torsdags kom ju Lizzie på besök så vi kunde spendera helgen tillsammans. Jag jobbade fredag till 16 och efter det drog jag och Lizzie till gymmet. Vi körde ett av hennes program och det var fantastiskt. Kul att få lite ny idéer ;-) sedan lagade vi mat det blev kyckling och ris. Vid 9 tiden så blev det en liten roadtrip till gardemoen för att lämna Christine då hon
Skulle hem på konfiramtionsfirande av hennes syster. Jag och Lizzie tog en filmkväll med popcorn o mys ;-) på lördagen steg vi upp ganska tidigt då vi skulle hem till Lizzie och jobba lite. Det blev bara några timmar och vid fem sex tiden så kände vi att det kunde vara gott att dricka lite. Vi stack på butiken för tredje gången och inhandlade cider och satte oss på altanen i solen. Solen var framme ca 30 min sedan började det regna så vi fick gå in. Vi började spela drick spel och sedan kom några vänner till Lizzie och huset blev fullt med förfest. Vi skulle egentligen inte ut eller dricka denna helgen. Som ni förstår så funkar aldrig våra planer och det blev en spontan utgång, ja eller det var typ bondefest i någon lokal i grannby med liveband.. Så vi hängde på gänget i en amerikanare och det blev lite buggdans och mycket dricka. Man ju säga att kombinationen av mig och Lizzie blir alltid kaos fast på ett bra sätt, eller bra vet jag kanske inte men kul har vi ju i alla fall och det är ju viktigast. 

Idag har det inte varit mycket action på oss har sett 4 filmer och somnat i alla under perioder. Idag är en sån dag (jag ska aldrig mer dricka) men man vet ju att de inte går att hålla sig ifrån.. Nästa gång blir nog 17 maj (Norges nationaldag) vi får se ;-)

Nähä nu är jag snart framme i Oslo, hoppas t banan går snart så jag slipper att vänta. Puss på er






Bild update


Christine Efter att vi var på fjälltur i två timmar i molde

Husvagnen hos christines mamma


Lördagens fest bild 




På vägen hem



Förra helgens bilder


Big Update

Hej Hopp! Dålig uppdatering från min sida, har jobbat mycket och varit trött när jag kommit hem..
Men nu ska jag väl återuppta där jag slutade sist och det var ju påske ferien i Molde. Vi tog en roadtrip på ca 6 timmar upp till uppdal till christines mormor och morfar spenderade natten där. På morgonen blev det en härlig frukost och sedan upp på fjället för en tur i skogen, det var snö upp till knänen på vissa ställen och vi blev väl borta ca en timma och gud vilken fantastisk utsikt det var. Runt 4 tiden blev det vidare med bilen ca 2 timmar till Molde där blev det en rund tur runt i stan sedan fixade vi oss för kvällen och en utekväll på byn. Det var lite folk ute men ändå trevligt. På fredagen åkte vi en tur till christines mamma som har hyrt en husvagn under sommaren så där övernattade vi det blev en kväll men god mat och vin. På lördagen så blev det en tur i stan och Christine klippte sig och sedan blev det för fest och utgång.. Vi var på två olika ställen, det ena var det så fullt så vi knappt kom fram, så vi drog till ett annat ställe och där blev det tequila race ;) På söndagen blev det bakishäng och Christine bytte däck på bilen. På måndagen blev det hemfärd då blev det att åka färja och se det fina landskapet i norge . Vi hade verkligen en härlig och avslappnade påsk :)

Efter den helgen har det bara blivit jobb och träning förra helgen kom Sötis Lizzie på besök och det blev en feeeetar helg med mycket godis och chill, på söndagen tog vi en lång promenad innan Lizzie åkte hem..

Idag är jag ledig då det är första maj och betalt har jag också då jag egentligen skulle jobbat så det är najs. Vi startade dagen med en och en halvtimmas promenad innan frukosten sedan blev det brunch och städning av lägenheten och Nyss kom Lizzie så det blir mys kväll och helgen kommer även spenderas ihop hos lizzie :D Men först innan vi drar till henne i morgon jobbar jag 8-16 sedan blir det en tur till gardemoen för att lämna av christine. Nähä nu ska jag vara lite social, puss och kram skumbanan




RSS 2.0