Storstaden i morgon

Hey hopp! Snabb visit i Sverige, idag har jag uträttat ärenden i stan. Tagit bild till mitt nya körkort, lunchat med Ida och packat bilen. I morgon går flyttlasset till Oslo, jag som inte skulle ha med mig så mycket. Nu är släpet fullt och bilen packad ända upp till taket. Like a boss;-) ska sova snart uppstigning kl 06;30 hoppas att det inte är så dåligt väder i morgon när vi kör bara. Nu är det natti natt 



Det blev inget fuerteventura hej då

Nu sitter jag på bussen och har redan varit uppe ca 2 timmar, hoppas tiden går fort med bussen bara 7 timmar kvar tills jag är framme!
Det blev inget hejdå med tårar som sprutade när det gäller mig och Lizzie, nu vet vi ju att vi ses helgen den femtonde. När det gäller hejdå't på fue så visste vi ju inte när vi skulle ses. Men känner lite separationsångest det blir ju så när man umgåtts i ca 3 månader konstant som ett beroende nästa, vi får se hur detta går ;-) nu blir det att öppna redbullen så man kan vakna lite idag. 
Vänner som Lizzie är svårt att finna, är lycklig att vi "fann" varandra <3


Yeeeeaaaaj!

I survived the day, har världens träningsvärk och ändå tog jag mig till gymmet och löpte/gick och körde magövningar på våran "vilodag". Vad har vi annars gjort idag, jag började dagen med att göra en sista frukost till min sambo (11:30) det blev baguetter i ugnen och yoghurt o flingor. Efter det packade jag och tror att jag nästan får med mig allt. Har 3 rullväskor och en bag, en av rullväskorna lämnar jag det är ändå bara sommarkläder i den. Kommer ju tillbaka helgen den 14 för jobb i restaurangen så hämtar den bara då.. Vi ska upp om ca 6 timmar så lika bra att försöka sova snart.. Tomorrow back to Sweden for Two stressfull days ;-)
Mys sista kvällen som sambos 

En "vanlig" bild på oss från fue

Om jag kan gå i morgon är det ett under !

Hej hopp! Idag har det blivit arbete och tränat, vi körde stenhård! Utfall, marklyft och knäböj! Skulle ner för trappan nu och kan knappt röra mig, om jag ens kan komma upp ur sängen i morgon eller sätta mig på toan det får den se som lever! I morgon blir det sista dagen på bakker gårn, packning och mys med Lizzie står på schemat ;-) nähä nu ska vi nog sova annars kommer vi aldrig upp i morgon! Puss



Back in the game

Hej hopp! Idag skulle Lizzie och jag vara duktiga och gå upp (tidigt) vi ställde klockan på tio och vaknade 12:15 oooooops!! Kanske inte konstigt när vi somnar 2-3 på natten. Vi är inte direkt bäst på att leva på dagen. Ett natt jobb skulle nog passa oss som handen i hansken. 
Vi har faktiskt jobbat idag det blev städning av smia och dukning i restaurangen. I morgon ska vi ha sällskap så då blir det mera jobba 😃 
Har även varit på gymmet och det var underbart att vara tillbaka även fast det var för jävla tungt man bara känner alla a-vitaminer sitter kvar (Lizzie kallar alkoholen det) det blev armar med hantera press, några flyes, pull ups och lite olika magövningar. Tog de lite lugnt men det lär ju kännas i morgon ändå. Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir Det chill framför tv ;-) 
Insperation for Summer 2014


Fuerteventura Pics























Back in norway and Alive

Hej hopp! Blev ett långt blogg uppehåll när jag åkte iväg på semester. Plus att jag legat döende (sjuk) i två dagar. Bara sovit två dagar i sträck och nu mår jag bättre ;-) 
Fuerteventura var fantastiskt som förväntat, vädret kunde varit bättre men å andra sidan så lever vi ju mest på natten och sov mellan 3-5 timmar per natt och ibland en liten siesta på dagen. Vad har vi då gjort på fue? Festat (såklart) ätit, träffat nya och bekanta människor, åkt på roadtrip och kollat på surfare, gått strandpromenader och bara njutit av livet. Vi kunde nog inte fått en bättre vecka men en vecka är ju för kort så är det alltid. Men Lizzie pch jag kan aldrig ha tråkigt så är det bara, galenskaperna bara hoppar på oss det aldrig vi som gör något!

Idag är det lördag och vi är tillbaka till den tråkiga vardagen, legat inne kollat på film efter film och ätit godis och glass. Det är ju sista lördagen som vi spenderar tillsammans så måste ju utnyttja våra traditioner. För om ca en vecka flyttar jag till Oslo med Christine, tjojoooo pröva på stadslivet!

Både jag och Lizzie har diskuterat det här med att bo i Norden och det passar oss inte alls, här kan man absolut inte gå i klackar året om, eller snöa bort. Det perfekta stället att bo på det är fuerteventura, i corralejo där finns fest om man vill, det är lugnt och nästan ingen kriminalitet, relativt billigt att leva och det är varm året om. Ja eller vintern kan de regna o vara runt 20 men hellre leva med det än 20 minus och snö i 5 månader.. Vi får väl se hur allt blir framöver.. 

Litet roliga citat från Lizzie:
Jag skulle hämta glass och frågar hur mycket hon vill ha då säger hon;
Jag vill ha en stor sked, två stora skedar, tre stora skedar, tack
Jag: jaha så du kunde inte bara sagt 3 stora skedar direkt,?
Lizzie; eller ta hela burken.

Från fue morgonen efter en utekväll;
Lizzie: åå fattar inte varför jag har så ont i käkarna.
Jag; det måste vara alla shotar.






Fuerteventura dag 1, inga ord behövs









Jobbat, frusit och packat

Idag har det varit för jävla kallt, skönt att man ska iväg. Idag har vi jobbat lite, dukat och målat källaren. Sedan har vi kollat på film o ätit glass, mums! Packat har vi försökt, kommit lite halv långt det blev musik och cider till det, mycket roligare då ;-) snart blir det sova men först sex and the city ;-)
Sötis trulls!!

Knäppa Ronaldo, vill bli platt

Nu säger vi godnatt!!







Halleljuaaaaaaa,

Jag har inte blivit kristen utan mer ett uttryck för denna dagen, tufft! Vi har jobbat dukat och fixat för i morgon. Då kommer det törstiga och hungriga gäster till restaurangen (förhoppnings vis) Vi har även varit fantastiskt duktiga och kört två pass på gymmet idag. Det första i morse (runt halv ett) det blev: löpning 15 min, ben press, marklyft, utfall (tungt och några reps. Sedan åkte vi hem åt lunch och chillade. Runt 8 tiden tillbaka till gymmet för cirkel övning inte lika tungt som på dagen och 10-15 reps. Trodde mina ben skulle dö där ett tag efter höft pressen och utfallen. Vi avslutade med 2 km på cykel. Men vi hoppas på bra resultat pch starka ben ;-) 
Vi avslutade kvällen på våran luftmadrass framför filmen mamma Mia och godis, thank god its friday ;-) 
Nu måste vi sova vi ska upp (tidigt) i morgon för zumba, måste ju testa det oxå. Vi får väl se om vi ens kan ta oss upp ur sängen! Natti natt



Motivations bilder, tagggggga!! 

Älskar resultat

Hej hopp! Ligger nu på våran härliga luftmadrass och slappar av efter duschen. Idag har vi sökt jobb, stor städat i restaurangen och såklart tränat.  Innan träningen hjälpte Vidar (vår pt) att mäta oss. Vi gjorde ju samma innan jul och idag mätte vi armar och midja. Jag har gått ner 3 cm på midjan och gått upp ca 2 cm på armar. Wihoooo skönt att se resultat efter bara 3 veckor ;-) efter det hade Lizzie pt timme och jag körde på egenhand blev lite blandat med triseps, bröst, roddmaskin i intervaller, olika magövningar och avslutning med pull ups. Sedan promenerade vi hemåt och jag gjorde spagetti och köttfärssås, till middag, mums! Vi måste ladda upp oss för två ben pass i morgon. Kör hårdträning innan en veckas semester, lika bra att passa på ;-) börjar ju även få svar på några jobb jag har sökt och det är skönt att få lite respons. Vi får se vart jag hamnar. Nu blir det film medans vi väntar på nästa avsnitt av PH..



"Ledig" från träning då blir det yoga!

Precis hemkommen från yoga, det var inte riktigt planen. Vi satte på oss reflexvästarna och promenerade till trogstad och skulle på Step up/styrka. När vi kommer fram är vi på fel plats, vi fick ringa Siv och kolla om vi kunde låna bilen. Passen var i en by bort, vi hann inte till Step up så vi fick gå på passet efter det blev yoga. Det var faktiskt härligt att lära sig att pusta ut och in tror att våra kroppar behöver sträckas ut så det var najs. 
Nu har espen gjort mat det blir fisk och sallad, wehooo mer nyttig mat till folket ;-)  sedan hoppas jag att det bli lite action med pH sen ;-)



PH Action och träning såklart

Nu sitter vi och kollar på paradise hotel som har börjat igen efter julen. Det är alltid kul med dumma personer på tv. Lite action i livet!

Vad har vi annars gjort idag? Jo jagat skattekort och tränat of Course.
Vi börjar med skattekortet vi åkte 50 min enkel väg till skattekontoret satt i kö i 30 min. sedan när jag kommer fram måste jag ha något jävla arbetsintyg med underskrift. Det hade de ikke sagt när vi ringt utan bara ta med pass! Men som tur var så kan vi maila det till henne personligen.. Så på fredag ska vi ordna detta så jag kan få skattekort, äntligen!

När vi kom hem blev det lite jobb och städning. Sedan begav vi oss till våran älsklings plats, gymmet såklart! 
Jag körde ben och rumpa 4 sett med benpress, utfall osv. Körde även mage och rygg med olika övningar. Efter gymmet blev det en promenad hem på 25 minuter och kallt om benen. 
Bilder från igår från lizzies blogg
Efter det första passet!

Wooooooord!!




Två träningspass på en dag;-)

Hejsan, idag har vi varit effektiva på träningsfronten det blev ett gympass vid 12 tiden, bröst, pullups, mage och lite rygg. Sedan nu i kväll var vi på spinning jag och Lizzie och 20 (gubbar) i sina cyckeldräkter ;-) Vi tyckte inte det var så hårt, vi kunde nog dragit på mer men svårt när man aldrig varit på passet! Vi kör hårdare nästa gång! Tror ändå vi kommer känna i benen några dagar framöver och skavsår i rumpan. 

Idag hade jag även tänkt att fixa bankkonto men var tvungen att ha ett slags id nummer. Så i morgon ska vi åka och fixa skattekort sedan bank kort ;-) i morgon blir det nog även att rydda i restaurangen och såklart på kvällen blir det ett gympass med ben.
Nu är jag helt död så nu är det natti natti !!

En av Julklapparna jag fick av lizziefisen


Effetivt jobbsökande

Hej hopp! Idag har dagen gått väldigt fort vi startade dagen med frulle och därefter städning i smia och bort med julen. Sedan satte vi oss framför våra datorer och började söka jobb har nog fått iväg mail till 25 olika hotell och iaf två matbutiker som sökte personal. Känner att jag borde få napp på något. Vi har suttit i flera timmar så det blev ingen träning idag för tiden rusade iväg. Men det gör inget då vi redan kört många dagar i rad och i morgon blir det förhoppningsvis dubbel pass, gym på morgonen och spinning på kvällen. Nu är vi värda lite paradise hotell som vi inte hunnit se! Puss och god natt 



10 dagar kvar

god afton, dåligt med uppdatering på sista tiden. Men nu funkar det igen, så nu blir det blogga av ;)

Nyår spenderade vi i oslo det var jag, lizzie och christine. När vi anlände blev det att åka och kolla på en lägenhet till mig och christine, den låg 15 min med buss från stan och super fräsch och stilla område, vi flyttar dit i början av februari, wihooioo
Efter det så blev det klart fest och en lyckad kväll, vi åt på restaurangen Egon sedan drog vi till marte och en liten fest, efter att firat tolvslaget med champagne och bubblor i näsan tog vi en taxi till stan. Vi letade efter ett ställe med reggieton, mission impossible.... hahahaha det slutade med att vi hade en klunga med folk efter oss för att visa till en klubb som släppte in folk under 21 år(lizzie) det blev klubben karaoke, där det blev shots och lite dans... en oplanerad kväll som blev riktigt lyckad... Dagen efter var vi inte ens bakis men vaknde kl 2 och det blev kebab/hamburgaee i sängen framför tvn... lite senare på kvällen när vi vaknat till så blev det promenad genom stan och på karl johan gatan, vi åt och köpte med oss glass och godis och avslutad kvällen i den sköna sängen på hotellet.., två fantastiska dagar i oslo, kommer nog trivas bra där :)

Igår blev det jobb och uppstigning redan vid halv 8 tiden, vi gjorde snittar och fan va pilligt, jag kommer aldrig själlv bjuda på snittar bara så ni vet! efter jobbet blev det chill framför film och sedan gymnet såklart. vi körde bröst och det var väldigt segt, vi avslutade med en mil på cykel med intervaller, underbart att svettas,

Idag tog vi sovmorgon och åt en frukost/brunch sedan kollade vi på en humorfilm med adam sandler, sedan promenarsde vi till gymmet ca 20, vi körde axlar, ben och mage, sedan gick vi tillbaka hem.. det är fantastiskt att vi fortfrande är igång med träningen och vi har 10 dagar på oss för beachen :)

Har även haft ett härligt samtal med min bästa vän Sandra, en timma som gick alldeles för fort!!!
Hoppas lizzie kommer snart så vi kan ha lördagsmys med dipp ;) Trevlhelg!!!!


Nyår i Oslo









RSS 2.0