Härlig helg med syrran i Oslo










Samtal från Grekland

Häromdagen när jag skulle bege mig till jobbet då ringde telefonen och ett grekiskt nummer. Det var bästa Malin som var med chrstine, Andre och Rebecca, och undrade vart jag var och varför jag inte var på Kreta med dom. Det var fantastiskt att höra allas röster igen och Gud va kul det ska bli i augusti, bara 5 veckor kvar ;-) nu sitter jag här på golvet och väntar på att syrran ska komma snart, wihoooo

Word




Fantastisk dag

Hej hopp! Idag känns allt så bra, vaknade med ett leende på läpparna och begav mig till gymmet, eller innan jag gick till gymmet blev det celcius och lite yoghurt. Idag var det leg day och det betyder HAPPY DAY ;-) startade med knäböj 12,5 kg på var sida, sedan ben press maskinen, en annan ben maskin (framsida) och rumpmaskin (vet inte vad den heter) och avslutade med squats. 
Känner att kroppen mår helt fantastiskt och har så mkt energi, känner lite i skulderna från igår och det är awesome och även magen (six pack om 5 veckor)??? Hahah det får vi se hur det går ;-)
Vad har jag mer gjort idag!? Jo lagat matlådor kyckling med morötter (nyttigt ska det vara) och snackat med underbara Ida.. Nu ska jag Snart bege mig till jobbet pass 15-23 ;-D
Längtar redan till helgen för då kommer min underbara syster på besök, wihooo kommer bli fantastiskt 

Ps det är mindre än 2 veckor tills jag börjar på nya jobbet, Haaaapppy face !



Bra måndag

God kväll/god natt. Det har varit en bra start på veckan, vaknade utvilad i morse runt 7 tiden och jobbade idag 9-17. Det var mycket folk på varuhuset, de märks att det börjar bli semester för folk. Tiden gick ganska fort och hade lite att stå i ;-) efter jobbet åkte jag hem och åt lite och laddade inför träning. Idag blev det rygg, biceps och mage, kändes helt fantastiskt ;-) sedan blev det att avsluta kvällen framför matchen Med Brasilien och de köttade sönder med 4-1, awesome!! Nu ska det bli söngen för min del och upp skapligt i morgon för träning sedan jobb 15-23 :-)



Saknar något så enormt








Jobb och all alone

Hej hopp! Det har varit en helt okej vecka, har jobbat 6 dagar. I torsdags slutade jag vid 5 tiden och drog hem och träna med chrstine, efter det så skjutsade jag henne till gardemoen. Då hon nu är på Kreta, den jäveln ;-) I fredags blev de lite shopping och fredagsmys. Lördagen jobbade jag 8-16 efter det åkte jag bara hem och tog de lugnt (helt slut efter jobb veckan) somnade tidigt igår och vaknade vid 10 och var helt utvilad. Det blev en härlig frukost framför film sedan tränade jag ca en och en halv timma. Det blev 30 min på ro maskinen sedan körde jag rygg, axlar och mage. Det blev pull ups (klarade 5 helt själv) stolt!! Känns helt fantastiskt att inte vara bakis. 
Kom nyss hem efter att varit ute och ätit med en kompis på en persisk restaurang. Den maten är att dö för, kyckling och ris, mums!! Ikväll blir de att ligga på soffan och ladda inför en ny jobbvecka ;-) fem dagars jobb sedan kommer syrran på besök över helgen, soooo exited ;-)

På väg till gardemoen
Haaaard wooorkin
Pumpad på gymmet idag.

Med det säger jag tack o hej ;-)

Router paj = inget bra internet

Hej hopp,dålig uppdatering (igen) faktiskt så är det inte mitt fel denna gången. Jag har velat uppdatera men routern har gått sönder och fungerar bara ibland (som nu) ska köpa en ny på fredag då blir de mer bloggande. Vad händer då i mitt liv. Räknar ner veckor och dagar tills jag börjar på det nya jobbet och de är om mindre än tre veckor. Ser verkligen fram emot det, chrstine åker till Kreta på torsdag så då blir jag själv i hela 10 dagar. Får se vad jag ska hitta på för bus då förutom
Jobba jobba jobba och träna såklart. 

På tal om träningen, det går sådär känner mig inte riktigt motiverad eller jo älskar ju o tröna men behöver liskom ett schema mer vad ja ska göra från gång till gång. Får se vad ja ska finna på som gör träningen lite roligare. Nu måste jag sova, jobb i morgon 11-19 :-) sedan träna och umgås med chrstine. Pusss
Bild från idag när jag slutade jobbet, helt fantastiskt

Ikea fest igår ;-)







WTF, solen går upp 03;57.. Den hinner ju knappt går ner innan den ska upp igen




Back in Oslo

Så var man tillbaka i vardagen och nu är det jobb och kötta träning som gäller. Jobbar 100% i juni och hoppas på att få jobba lite dubbelt i juli då jag byter jobb ;-) denna veckan har startat bra med träning. Blev igår ett stenhårt ben pass med knäböj och lite extra kilo på (5) olika rumpövningar/benövningar, lite mage och avslutade med stepmaskinen. Idag började jag 11 så jag gick upp klockan 8 för en promenad innan frukost sedan jobbade jag till 19 hem och käkade en as god kebabsallad (hemmagjord). Vid halv 10 drog jag till gymmet för träning av överkropp, och nu ligger jag i sängen och ska sova. Det var min intressanta dag ;-) Upp med tuppen i morgon igen för samma rutiner, morgon promenad ;-)



Epic weekend

Har haft en helt underbar vecka hemma. Onsdagen när jag kom mötte Sandra upp mig och det blev väl en eller två tårar som kom när vi såg varandra. Känns inte ens som om vi hade varit ifrån varandra i två år. På kvällen hängde vi hos syrran med taco mys och munnarna gick i ett. På torsdagen så hämtade pappa oss och det blev sola för hela slanten och vi avslutade kvällen med grillning och skräckfilm i sängen. På fredagen bakade vi hela dagen, det blev bullar, chockladbollar, cocostoppar och sockerkaka. Vi var även duktiga och gick ut och gick sedan avslutade med squats och magövningar. 
Vi spanade även på flygbiljetter till mig till Australien och olika campvans vad som var billigast att hyra i ca 3 veckor så vi kan köra runt. Vi tror att rutten från Melbourne och upp längs kursen blir bäst. Planen är nog att jag ska komma i slutet av januari eller början på feb. Ska spara så mkt som möjligt så det blir av. 

På lördagen blev det kalas och släkten kom det blev fika och jordgubbstårta ;-) på kvällen drog vi in till linkan och hade förfest hos Sandras bror. Hojja, Julie och Lollo kom det blev lite dricka och snack om gamla minnen. Jag Sandra & Lollo drog till platens efter men Gud vad de har ändats på två år. Bara unga människor ute och knappt något folk. Vi stack och köpte mat och var hemma kl 3 ( innan har Sandra o jag aldrig gått hem före stängning (vi är för gamla för utelivet i Sverige). På söndagen mådde båda skit och vi drack inte alls mycket(som vi gjort innan) vi tog en tur på ikanohuset sedan hem till mammi o pappi igen för att andas den friska lantluften. Vi kollade på film hela kvällen och bara åt och njöt av den sista dagen tillsammans. 
Idag vaknade vi vid 10 käkade frukost fixade oss sedan begav vi oss mot stan för att skjutsa mig till tåget.
Det kändes jobbigt att lämna varandra men tror att efter som vi umgåtts 24/7 sedan onsdags så har vi tagit igen lite tid. Plus att båda vet att vi ses snart igen (ca 8 månader) så kommer tiden flyga iväg och snart är vi tillsammans igen ;-) 





RSS 2.0