........


saaatan

Hej på er!

Saaatan vad ont jag har i benen, har iof gymmat idag men det sitter kvar sen i söndags då jag körde bodypump. Snacka om att man är otränad då.  
Jobbar 7-20 varje dag denna veckan men ledig i helgen wihooo, längtar!

Ska stänga receptionen om en halv timma så ska fixa lite saker, sen blir de hem o ta ett bad.
Tuuuudels ♥


Tatto måndag

Sitter just nu på red line och kollar på när Sandra gör sin andra tatuering. Fy fan vad snygg den kommer bli, as roligt när hon plågas thihh. Vid 2 blir det jobb på sky, slutar vid 8 och då ska Patricia komma till mig och käka o snacka lite skit. Tusen år sen vi sågs. Härlig måndag med andra ord ;)

Tuuudels <3


after rain comes sunshine

Hej!

Antar att dom flesta är bakis idag, men det är inte jag tralalalaaa :)
Körde kvällen igår på oxen blev att jag drog hem och sov direkt eftersom jag nu har morgon passet.
Tiden gick väldigt fort igår tror det var för att jag bara jobbar 8 timmar o inte 16. Sen hade jag väldigt trevligt sällskap också, Ida var här en sväng och snackade lite skit. Även Sarah kom förbi och fikade i några timmar, mycket trevligt när man inte setts på flera veckor.

As taggad inför bodypumpen efter jobbet :)



Nu äre fredags myyyyys

Fredags mys med bästa Ida, blir pizza/ kebab och the big Bang theory ;)


Älskling

<3


Träningsvärk

Hej !

Bästa känslan som finns är när du knappt kan ta dig upp ur sängen för att du har sån träningsvärk, hände mig precis. Underbart! Blev bodypump igår kväll, helt plötsligt är jag as taggad för träning. Blir dock en vilodag idag och imorgon spinning tagga!!!!

Nu blir det frulle och familjen Kardashian, sen vidare till jobbet för ett kvällspass :)




Over and Out ♥

Ledig :)

Wihoooo är ledig idag, denna låt går på repeat här hemma medans jag städar och tvättar.
Blir nog ett pass bodypump ikväll om det inte är fullbokat !


premiär för bb !

Hej på er!

På tre dagar har jag jobbat 40 timmar, tufft. Men när man väl är inställd på det så rullar det på riktigt fint :) Allt går bra med härliga och positiva helg gäster. 
Idag har Big Brother premiär det suger lite att jag missar det för att jag jobbar, och det finns inte tv11 här. Får kolla på reprisen när den nu går, kanske på nätet.

Wihoooo bara 1 Timma & 45 min kvar nu :)

Tuuudels♥



Ge mig sommar, NUUU!!!


Hej!

Idag är jag på strålande humör, känns inte alls som att jag jobbade 16 timmar igår. Helt galet! Kör på idag som vanligt pigg även fast ja bara sovit 5 timmar.

Ååå längtar as mycket efter sommar och värme, och får lite panik vad hände med träningen liksom?! Nä ska börja i morgon (Igen) Hårdträning, tänkte köra bodypump imorn och resten av veckan massa pw o något pass spinning känns som en bra start på veckan :)  

Bjuder på denna underbara låt, och drömmer mig iväg lite...




Foood

Äntligen dax för hem gång om några minuter. Har haft en bra dag på jobbet med underbara kollegor och galna "gäster" dock mindre roligt men lite action på jobbet är alltid roligt på lördags kvällen. Har även fått riktig smarrig mat mums !

Tuuudels


Morgon trött

God morgon på er,

Är riktigt irriterad på mina grannar!! Slutade jobbet 23 igår och skulle hem och sova direkt för att ja skulle upp tidigt imorse. Men så klart när ja lagt mig i sängen och skulle sova börjar någon spela väldigt hög musik så det dunka i hela min lägenhet, till halv 1 i natt. Kul att jag sovit typ 4 timmar i natt och ska köra 16 timmars pass, jävligt kul !!!
 
Om det händer igen ska ja tejpa ringklockan när jag går till jobbet.....

Får hoppas på att dagen slutar bättre än den startade :)

Over n Out ♥


Why Complicate Life?

Nobody will know what´s going in your mind
It´s better to express rather than to expect
Your already have the No, take the risk off getting the Yes
We just have one life.
Keep it simple ♥


At Work!

Helllo!

Har jobbat sen 10,30 idag, slutar 23 vill typ skjuta mig i huvudet så känner jag idag.. BF is baaaaack ;) 

Har fortfarande den där jobbiga frågan på huvudet som Sandra och jag diskutera igår, men har inte fått något vettigt svar av mig själv när ja funderar. hmm blir påsen full det är frågan....

Nähä dax att göra lite nytta kanske ?!

Over and Out


Slappast

Hej!

Hoppas eran dag varit toppen, det har min :) Jag har varit ledig och spenderat hela min dag men min älskling Sandra. Hon kom till mig runt 12 vi softade lite, sen gick vi till stan käkade bakad potatis på Cioccolata. Vi satt där i två timmar som folk med inget liv, blev visst en chai och muffins med. Kan ju bara säga en sak tjokis, där rök beach 2012 blir att bada i vassen.
Sen drog vi hem till Sandra, kollade på filmen Hostel part 3. Den var helt okej men ettan är bäst.

Just det har även betalat resan till tuuuurkland bara en månad kvar nu, spännande :)

Nähä nu ska ja kolla på Kronjuvelerna.








Tuuuuuudels !!!

Alla hjärtansdag

Alla hjärtans dag mys med familjen ;)


blogg torka

Hej på er!!

Några dagars blogg torka, har inte hunnit eller orkat uppdaterat. Blir en liten uppdatering från helgen, var i Jönköping.
Fredagen: Vi anlände runt halv 7 och då skulle vi ta upp Julie, Hojja och Lisa. Men JUlie och Hojjas tåg var satt fast i Hässleholm, så blev att Jag, Hugas, Josef och Lisa gick och käkade ist. J & H:s tåg kom fram 5 timmmar senare !? ( Idiot SJ) då drog vi och fikade men alla ställen stängde 12. Blev då en chill kväll hos Robbie med många roliga historier om deras galna uppväxt. Relativ tidig kväll och taggad inför lördagens festligheter.

Lördag: Upp runt 10 till hotell frukosten, den var helt okej men inget extra. Sen drog vi till stan och även A6 och kolla in shoppingen, hittade inget speciellt faktist.
Sen tillbaka till hotellet och fixa sig, lisa lockade mitt hår den sötisen :)
Blev förfest hos Gabbe, han fyllde oxå i helgen så hugas och han slog ihop det. Vi var nog runt 15 pers, Sedan vidare till Sliver och de var ju grymmare än linkans. Fast de suger att alla ställen stänger kl 2, alldeles för tidigt. Efter det drog vi alla till donken o sedan vidare på efterfest, vilket resultera i alla nästa alla låg halv döda i soffan.
Vi kom tillbaka till hotellet runt 5, halv 6 tror jag.

Söndag: Upp runt 11 till frullen, Lisa tog bussen runt 1 vi andra chillade lite på hotellet. Sen skjutsa vi J & H till bussen som gick vid 3. Så var hemma i linkan runt halv 5

Bjuder på några bilder från helgen, resten kommer i veckan :)

Cooolingar på stan..



Julie, Jag & Josef

Hela gänget :)


Mina älsklingar ♥


Tack alla inblandade för en ruuulig och underbar helg ♥
Tuuuudels

Mot Jönköping

Helllo

Sitter i bilen med Josef & Hugas mot Jönköping. Det blir en party helg för att fira att hugas fyller, vi ska möta upp Julie, Hojja & Lisa så det blir en liten reunion. Blir sista grejen vi gör alla tillsammans innan jag drar.
Så får vi se vad jkpg har att erbjuda ;)

Tuuuudels


Äntligen :)

Tjenixen på dixen ;)

Vaknade halv 2 idag, inte konstigt eftersom jag sovit så himla dåligt inatt. kl 2 ringde det på dörren där stod Sandra med vaniljmunkar i högsta hugg, det blev frullen mums.
Känner mig piggare och på bättringsvägen, skönt. Så om det inte blir värre under natten blir helgen som planerat, ruuuuligt :)

Ett tips spraya inte parfym i ögat medans du har det öppet, svider som fan ungefär som lök.


Tuuuudels <3

Love Suicide


dagens ord, MORR

Hello bloggen!

Har inte sett dagsljus på 3 dagar och börjar nästan klättra på väggarna snart. Men mår fortfarande som en skallad bäver, måste ju bli frisk till fredag just nu känns det nästan omöjligt. Morr.
Det jag lever på just nu är thé, nässpray & värktabletter. Åå hoppas febern lägger sig snart, hatar det där varm, kall,varm, kall den kan väl bestämma sig ngn gång liksom.

Med det säger jag trippelmorr

Over and Out

sjuk

Känner mig ungefär såhär idag






Återgår till mitt thé och greys anatomi
over and out

Oooh happy day, noooot

Hej!
Har haft världens sämsta morgon, vaknade av att jag har feber, dunder huvudvärk och världens hosta. Kul hade tänkt att träna när ja äntligen är ledig men men blir och ligga i soffan framför en bra serie.

Update från helgen, i lördags jobbade jag 10-14 sen åkte jag en sväng till Sandra och käkade lunch. På kvällen var jag på 50 års fest min morbrors tjej fyllde, blev även en spontan utgång till platens med syrran och kusinen. Mötte även upp Sandra, vi kom överrens om att hon skulle sova hos mig för båda började kl 8 dagen efter.
Vi försov oss såklart för hon hade stängt av 5 alarm, men vi kom till jobbet vid 9 så det var ingen fara.
Klarar ju tydligen inte av att festa och jobba morgonen efter längre, börjar bli gammal.
Och igår var det Söndagsmys för hela slanten.


Här är några bilder från helgen





Nu ska jag koka thé och kanske få i mig något att äta.
Tuudels


wöörk tredje helgen

Hallå på er!
Nu blir det jobb tredje helgen i rad, känns ändå bra för att det är ett roligt event på oxen. Vi är huvudsponsorer till case swedish open som spelas i helgen. Så det är full rulle som gäller med trevliga o glada människor.

Nu är det bara en och en halv månad kvar till kursen i Alanya, fick mail från dom i veckan med flygtider osv. Vi ska bo på 5 stjärningt hotell lyxigt värre :) och så fick vi lite saker vi ska läsa på, det tänkte jag börja med nästa vecka när jag inte jobbar så mycket. Kursen ska tydligen hållas på både svenska, norska & danska, kan ju känna att det sista kommer gå åt pipan men men de löser sig.

tuuudels

Fjorton minus

Shullullluu ;-)

Fy satan vad kallt det är ute fjorton minus men känns som tjugo. Hade riktigt tur att jag fick skjuta hem av min gulliga kollega. Btw är man yr om man går av fel trapp avsatts och tror man bor en våning under vad man egentligen gör haha dagens fail kanske ?!

Tänkte sova nu men pigg som satan. What to do ?


Sooool

Halloj!!!
Hur mår ni idag ? Jag är riktigt pigg för att ha jobbat cp pass igår och sov 5 timmar i natt, brukar alltid sova emellan mina delade pass inte inte idag. Lär ju freaka ut senare på jobbet, blir nog runt 14 timmars jobb idag. Money money :)

Har redan hunnit jobbat ett litet pass på oxen idag, och är nu hemma en snabbis. Har fikat med söööötis Hulya aka Napa shriik i några timmar. Riktigt roligt att catcha upp lite eftersom vi inte setts sen julen, blev mkt prat om gamla minnen från utomlandresor och peppning inför nästa helg. Snacka om att vi är TAGGADE :D

Nähä ska fixa mig inför nästa jobb pass :)
Over and out !!!



RSS 2.0