Bästa fredag

Åååå är sååå glad, vakande ganska sent och utvilad startade dagen men ett samtal med Sandra,, det var as länge sen vi snackade då hon är på en farm mitt ute i ingenstans.  Ååå bästa fredagen fick en hel timmas samtal, detta kan jag leva på länge!!! 


Sista bilden på oss i augusti 2012 på Kreta <3

Oooo loooord, fram och tillbaka

Detta har varit min intervju vecka, har haft 2 st i tisdags, 3 i onsdags och 1 idag.... Det ska fan bli jobb på mig snart (förhoppningsvis i morgon)  Har iaf blivit mer känt i Oslo har ju åkt kors och tvärs så det är ju lite positivt i alla fall... 
Vi har även tränat denna veckan, har kört två styrke pass och igår blev det promenad i området.. Har fått benhininflammation, väldigt irriterande när man kommit igång och ska köra cardio (löpning) får ta det lite lugnt med det, så det går över..


Detta är bilder ca en timma från Oslo i bergen (vi har inte så mkt snö i Oslo) 





Haft en fantastisk helg

I helgen hade jag besök av bästa Lizzie, fredagen startade med att vi skjutsade Christine till gardemoen. Och fattar inte hur vi lyckades hitta hem, men utan att behöva vända så kom vi hem direkt. Det blev Tacomys och chill. På lördagen tränade vi och taggade för fest. Vi hade fått tips av en kompis ett ställe vi kunde gå till. När vi kommer dit var det stängt, vi hittade ett annat ställe som var okej. Men det var ju ålders gräns 20 och jag kände mig lite gammal och inget är ju som festen utomlands. Vi låg döda hela söndagen och proppade i oss allt onyttigt man kunde. Till råga på allt så kunde jag inte finna mina hemnycklar, vi har alltså kommit in och jag hade tappat bort nycklarna i lägenheten men dom var ingenstans och finna. Idag hittade jag dom i en låda i köket.. Fattar inte varför jag la dom där, reeeetard hahahah. 

Nu är jag as taggad för ny vecka och nya möjligheter. Inbokat 3 intervjuer för denna veckan. Denna veckan är min vecka!!! Nu hoppa i duschen och ordna mig för i morgon ;-)



Hangover from hell men kul hade vi






Sömnlöshet

Nu har det varit såhär i två dagar, kan inte sova och klockan är 03 :-/ är nog allt för under stimulerad det har nog inte hjälpt att jag inte kunnat tränat på tre dagar då jag varit sjuk ;-/ usch och fy och blä för detta., jag som ska upp om mindre än 6 timmar, skit kul !!


Tankarna snurrar

Inte lätt att gå hemma hela dagarna då dyker det alltid upp massa saker man tänker på... Som de senaste veckorna har jag tänkt mycket på framtiden, Jag har planer och tankar vad jag vill framöver men svårt och veta om det blir som man har tänkt sig... Jag vet att jag inte vill bo en vinter till i detta kalla land, jag vill bo där det är varmt och man kan ha "sommar" hela året eller där man inte måste brottas med snö/regn i 9 månader av året . Jag vill bo på en plats där man kan njuta av solen mesta delen av året. Jag vill också lära mig ett nytt språk flytande men svårt att bestämma mig för vilket.. Det lutar ju mellan grekiska eller spanska, det har sina för och nackdelar, grekiskan svårt att lära sig men ett fantastiskt fint språk. Så har vi spanskan lättare att lära sig och man kan använda det på fler platser... Det är ju såklart svårt att bestämma sig för båda ligger nära hjärtat och det måste ju bli det landet jag väljer att flytta till framöver det blir ju det språket jag kommer att studera..
Jag saknar även jobbet som guide (Apollo), friheten, utflykterna, gästkontakten, teamet och dom fantastiska platserna.
Men svårt att veta vad man ska göra framöver och jag vill ju även åka till min bästa vän Sandra på andra sidan jorden och besöka henne.
Men det första jag vill är att få ett fuckings jobb nu, trött på att vänta.. Morr!!!
Allt annat löser sig nog på vägen man tänker alldeles för mycket när man går i sina egna tankar.
Nu ska jag sova och ladda inför i morgon, ännu en intervju väntar, wish me good luck :)


Idag fyller min bästa bästis år ;-)





Älskar dig Bart <3

Skönt att få umgås med Lizzie

Hej hopp! Har spenderat min helg på landet (trogstad) vi jobbade 14 timmar på lördagen då det började med frukost kl 8 på morgonen sedan var vi klara vid 11 då vi drog och tränade sedan åt lunch för att sedan jobba 15-02. Det var ett lugnt bröllop men ändå mkt att göra när man har 55 gäster och trerätters. På söndagen sov vi ut till 12 och sedan städade både smia och huvudhuset då det skulle komma gäster på kvällen och på måndagen. Eftersom jag inte hade något planerat så stannade jag till måndag och begav mig till storstaden igen. 
Idag har jag varit på ännu en intervju och börjar bli kung på det.., hoppas att denna veckan är min vecka. I morgon ska jag printa mitt cv och gå runt till butikerna i området hoppas på napp! Nu ska jag sova då jag har haft migrän hela kvällen och känner att jag börjar bli sjuk :-/ 




Äntligen ;)

Hej, vaknade av att grannen typ damsugade i mitt huvud (fast på andra sidan) jag skulle upp den tiden så det gick fint. Jag åt en frukost satte på en tvätt och sedan drog på träning. Idag blev det;

Benpress
Goblet squats
Glutenbrigh med stång
Nedtrekk 
Skråbenk 6kg 2*20
(Alla dessa övningar 2*20 reps 
Burpees 3*6 reps
Magövningar
Avsluta med intervaller 30 Sek på 15 av, 6 gånger

Nu har jag diskat och tvättat och ska städa lite efter en kopp kaffe... Runt 4 landar Lizzie och ska komma och möta mig på stationen för att sedan ta tåget tillsammans till Lilleström för att sedan ta bilen till trögstad ;-) I helgen blir det äntligen jobb och umgås med Lizzie fis kan inte bli en bättre helg ;-) 





Träning gör livet bättre

Hej hopp! Igår sov jag lite längre och vaknade runt 11:30 då tog jag mig en "morgonpromenad" på ca 40 min i området. Sedan blev det chill på soffan sedan blev det matlagning tills Christine kom hem kyckling och ris. Sedan vilade vi några timmar tog en kaffekopp och begav oss till gymmet vid 21 och det var perfekt med folk. Det var detta vi tränade:

Marklyft 40-50 kg 3*5
Sidoplanka 20 sek*3
Bulgariska utfall *3
Glutebridge med stång 30kg 3*15
Nedtrekk brett grepp 
Skulderpress 6kg
Burpees 3*15 reps
Avslutade med intervaller 30 Sek på/15 Sek av 5 gånger

Känns fantastiskt att vi håller detta schemat och hoppas på resultat. Egentligen ska vi ha fri idag men vi tog ju fri i förrgår så får se om vi kör fredagens program idag eller går på något pass. Vi får se vad som sker ;)

2 intervjuer på en dag,

Hejsan, idag kan man säga att det blev den stora intervjuar dagen. Hade fått tid att jag skulle på arbetsintervju kl 8:15 i morse. Så jag var uppe med tuppen i morse, det var fort avklarat och jag begav mig till banken (dnb) och fick äntligen skaffat norskt bankkort som kommer inom denna/nästa vecka ;-) sedan begav jag mig hem och chillade och kollade på tvn. Då fick jag ett samtal av ett annat företag som vill ha mig på intervju så vi bestämde 2 timmar senare. Nu är det bara hålla tummarna att jag snart får något, varit hemma en vecka nu och usch va tråkigt. 

Jag och Christine skulle träna idag men båda somnade på soffanefter maten och vaknade kl 21 så vi flyttade våran fri dag från i morgon till idag. I morgon har jag ställt klockan på 9;30 då är det dax för morgon promenad innan frullen, shillivippen! 

I miss the sun, the burning and the freedom! #crete

Boooooring and no action in Oslo






Vi förtjänade att ta helg ;-)

Igår blev det fredagsmys med vin, tacos och tjejprat! Idag har vi bara chillat i soffan kollat på tv och tagit en promenad i området. Vi skippade träningen och laddar inför i morgon. Vi har ätit gott och bara kosat oss ;-)





Hemmafru

Hej hopp! Idag "leker" jag hemmafru, Christine är på jobb hennes första arbetsdag. Jag har städat, tvättat och diskat idag. Jag har även varit på gymmet, på den träningsfria dagen. Det blev intervaller på löparbandet 30 min och 10 min på en annan maskin. Körde även 4 övningar för magen. 

Ikväll blir det Tacomys då Marte kommer hit, kanske även lite vin :-)
Trevlig helg ;-)




Boooooooring

Efter träningen idag har vi bara slappat kollat på desperate housewives och varit inne på fb, tio miljoner gånger. Finns inget på tv och fett uttråkade om jag inte får något att sysselsätta mig med inom den närmsta veckan kommer jag typ bo på gymmet eller iaf träna två gånger om dagen.  Och vad finns det att kolla på tvn då? Ingenting, det går bara bygg program och det är boooooring. Ska väl sova snart av utstrålning och upp tidigt i morgon och träna och städa lägenheten.  

Kan inte snön försvinna snart och sommaren komma så man kan vara ute?? 




Träning is the shit

Precis kommit tillbaka efter en och en halv timmas träning, fucking awesome! Jag och Christine körde överkropp idag, det blev; pullups, bänkpress, hantelpress, dipps, skulderpress och stående roing. Vi avslutade med 20 min intervall löpning. Det kändes i benen då vi körde hårt benpass igår. Igår körde vi bland annat bulgariska utfall, knäböj, benpress och två andra rumpmaskiner. 
Nästa vecka ska jag och Christine börja med ett fat burn program och hoppas att de funkar ;-)

Från träning till något annat, jag och Lizzie har ju följt paradise hotell men sista veckan fick jag se själv och det gjorde jag igår. Verkligen inte så jag ville att de skulle sluta. Alla utom Jeppe var värda att vinna, fy! Snart börjar PH Norge då blir det att följa det hoppa det blir bättre. 

Snart blir det att hoppa iduschen och laga lunch och studera grekiska ;-)






Intervju och nytt träningskort

Hej hopp! Denna dagen har varit lång, gick upp 7;45 pch var på arbetsintervju kl 10 i centrum. Det kändes okej men svårt att veta vad de letar efter. Tiden får utvisar och svar i slutet av veckan 😃 efter det åkte jag hem för lite kaffe med chriss och sedan tillbaka till stan för att träffa Marte. Det blev en fika på starbucks och sedan tog vi bussen till Marte och chill framför tv medans Christine var på intervju. Det blev lunch hos Marte sedan begav vi oss hem och sedan mot träningscentret fresh fittness och skaffade oss kort 199kr i månaden. Men fan va mycket folk det var, de blev crosstrainern sedan armar. Vi har kommit fram till att vi ska träna på morgonen eller på kvällen efter 20:30 då är det nog inte så mkt folk. Nu ligger vi framför tvn och precis ätit tonfisk, avokado, gurka och tomat. Bra avslut på kvällen. 

I morgon ska vi till träningscentret tidigt och köra konditionen sedan ev en tur till Ikea sedan ett ben/rumpa pass på kvällen. 






Flytten till Oslo









RSS 2.0